Centrul de formare profesionala si orientare in cariera, Horeca School ofera de peste 8 ani cursuri de calificare si specializare in domeniul HoReCa. Pornind de la faptul ca diferenta o face calitatea, formarea profesionala a adultilor si tinerilor se face prin metode moderne de predare a cursurilor si prin introducerea in programele clasice de invatamant, bazate pe standardele ocupationale, a unor informatii, module si concepte folosite in tarile europene.


Investe in tine si cariera ta!

 

Te-ai gandit la drumul carierei tale? Ai identificat ce ti-ar placea sa faci? Esti gata sa investesti energie, zambete si multa munca? Horeca School iti vine in intampinarea cu o paleta de cursuri moderne de calificare, ateliere gastronomice si workshop-uri de educatie alimentara.

Ce ofera Horeca School si de ce sa alegi cursurile de formare profesionala? Intr-o lume tot mai alerta, intr-o piata concurentiala tot mai acerba, a fi format inseamna un pas inainte. Horeca School se adreseaza tinerilor si nu numai, care au dorinta de a se califica sau a se recalifica in meseriile suport din domeniul HoReCa.

 

Ce se intampla la Horeca School? Este vorba de mai mult decat niste cursuri, este in primul rand un concept de formare profesionala a adultilor si tinerilor bazat pe metode moderne de predare. Sunt informatii, module si concepte folosite in tarile europene, propus de Cristina van der Schaafca membru fondator al asociatiei.

 

Segmentul hoteluri, restaurante, catering ofera azi o paleta larga de locuri de munca. O certificare in domeniu poate deschide, asadar oportunitati variate. Mobilitatea fortei de munca pe teritoriul tarilor membre ale Uniunii Europene este una ridicata, astfel ca este impetuos necesar ca personalul calificat in diverse meserii sa dobandeasca aptitudini si competente pentru a-si mari sansa in gasirea unui loc de munca, nu doar in Romania, dar si in alte tari.

 

Obtine si tu o diploma recunoscuta nu doar pe plan national, ci si in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Alege sa primesti informatia de la cei mai buni, sa inveti in locatii de cinci stele, cu echipamente moderne! Alege sa fii activ in piata muncii, alege Horeca School

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri