MASTERCLASS SOUS VIDE & PLATING FOR INNOVATING CHEF

In premiera la Horeca School, master Chef Ciprian Nicolescu, Senior Lector, va sustine un Massterclass intensiv de 2 zile in care vei acumula corect cunostinte de utilizare a echipamentelor pentru gatire la sous vide la nivel pro.
Demo cu tehnici moderne de plating.

BEDROS KABRANIAN VIENNOISERIE MASTERCLASS

Nordic Champion in baking , BEDROS KABRAIAN direct din Suedia in exclusivitate la Horeca School cu un curs Viennoiserie si specialitati de paine.

Hans Ovando, cel mai bun cofetar din America de Sud

Echipa națională a cofetarilor din Chile, care s-a autointitulat La Roja Dulce, a câștigat Copa Maya din cadrul Sirha Mexico. Copa Maya este cea mai importantă competiție destinată cofetarilor din America de Sud, iar echipa câștigătoare va reprezenta continentul la Coupe du Monde du Patisserie din 2

INTERNSHIP PLATIT IN SPANIA -INSULA MENORCA

Acum ai ocaziia sa exersezi si sedimentezi tehnicile de lucru dobandite in timpul cursurilor la Horeca School. O practica de vara platita , in Spania- Insula Menorca oferita de partenerii nostrii din Spania.

HANS OVANDO MASTERCLASS

Sub îndrumarea celui mai bun profesor din domeniul patiseriei de cel mai înalt nivel, veți reproduce un nou program de deserturi făcute în forme avangardiste și culori uluitoare.
Pastry Chef , master chocolatier of Spain, Champion of World Chocolate Masters Spain,

Horeca School incheie un parteneriat cu Electrolux

Furnizorul de echipamente Electrolux sustine centrul de formare profesionala Horeca School in specializarea si perfectionarea celor care doresc sa urmeze o cariera in gastronomie. Furnizorul doteaza scoala de cooking cu echipamente performante de gatit, care sa garanteze calitatea preparatelor prega

COOKING CLASS PERSAN MENU by CHEF Mehrzad

Un nou curs dedicat celor care vor sa -si petreaca timpul in mod placut exersand meniuri din bucataria internationala.
WORKSHOP CULINAR CU PREPARATE DIN BUCATARIA IRANIANA. Vom pregatii sub indrumarea si supravegherea Chef Mehrzad preparate din bucataria iraniana, apoi le degustam impreuna .

Karim Bourgi vine pentru prima dată în România la Horeca School

Horeca School îl aduce la București, în perioada 11-14 aprilie pe celebrul cofetar Karim Bourgi, aflat pentru prima dată în România.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri