MASTERCLASS 2,3,4,0CTOMBRIE 2018

MODERN  PASTRY- THE THEORY OF CREATIVITY

Pentru prima data in Romania, in exclusivitate la Horeca School !!!

Vă invităm să participați la un curs practic sustinut de un campion al Spaniei, inovator, carismatic, maestrul Hans Ovando.

Sub îndrumarea celui mai bun profesor din domeniul patiseriei de cel mai înalt nivel, veți reproduce un nou program de deserturi făcute în forme avangardiste și culori uluitoare.

Hans Ovando și-a părăsit Chile tara natala , când avea doar 20 de ani și sa îndreptat spre Spania să vadă lumea și să învețe gastronomia. Planurile sale inițiale au avut de-a face cu bucătăria, dar produsele i s-au intersectat pe drum si a ramas facinat de aceasta lume

În 2008, Hans Ovando a fost numit cel mai bun chocolatier al Spaniei. El stie că nu există un drum usor către succes la nivel mondial în rândul amatorilor și profesioniștilor din domeniul patiseriei.

Hans a fost certificat în școlile de patiserie HOFMANN, ESPAISUCRE & VALRHONA L'ECOLE DU GRAND CHOCOLAT profitând pe deplin de timpul petrecut alături de unul dintre cei mai prestigioși patiseri.

Fiecare dintre profesorii lui a contribuit foarte mult la parcursul său in patiserie și ciocolată ca profesionist. La El Bulli, Albert Adrià ia arătat că "imposibilul devine posibil odată și că miracolele durează mai mult pentru a se întâmpla" și el a rămas la această abordare în cea mai mare măsură.

Progresul lui este strălucitor. Puțini profesioniști au progresat atât de mult în asa de puțin timp. În 2008, a devenit cel mai bun artisan chocolatier din Spania

 

 

Pastry chefii in general exerseaza pentru a crea un stil de semnătură distinct în gusturi si prezentarea lucrarilor proprii. Hans Ovando este un om norocos. Odată ce sa confruntat cu increderea completa in sine, el sa întâlnit cu Carles Mampel, fondatorul buticului de produse de patiserie BuBó din Barcelona. El a fost cel care la ajutat pe Hans Ovando să analizeze diferit tehnicile familiare, gusturile și textura și să se transforme din experientalist in profesionist

Hans Ovando și-a părăsit Chile tara natala , când avea doar 20 de ani și sa îndreptat spre Spania să vadă lumea și să învețe gastronomia. Planurile sale inițiale au avut de-a face cu bucătăria, dar produsele i s-au intersectat pe drum si a ramas facinat de aceasta lume

În 2008, Hans Ovando a fost numit cel mai bun chocolatier al Spaniei. El stie că nu există un drum usor către succes la nivel mondial în rândul amatorilor și profesioniștilor din domeniul patiseriei.

Hans a fost certificat în școlile de patiserie HOFMANN, ESPAISUCRE & VALRHONA L'ECOLE DU GRAND CHOCOLAT profitând pe deplin de timpul petrecut alături de unul dintre cei mai prestigioși patiseri.

Fiecare dintre profesorii lui a contribuit foarte mult la parcursul său in patiserie și ciocolată ca profesionist. La El Bulli, Albert Adrià ia arătat că "imposibilul devine posibil odată și că miracolele durează mai mult pentru a se întâmpla" și el a rămas la această abordare în cea mai mare măsură.

Progresul lui este strălucitor. Puțini profesioniști au progresat atât de mult în asa de puțin timp. În 2008, a devenit cel mai bun artisan chocolatier din Spania,

Champion of World Chocolate Masters Spain, , câștigător al mai multor premii la Campionatul WCM din Paris :

Best chocolate dessert, best dipped praline 2013 WCM