În cele 4 zile de training cursanții vor realiza 12 deserturi, care îmbină tradiția și inovația, toate fiind produse semnătură ale lui Karim Bourgi. Animation citron, Baba mojito, Le Brasilien, Paris Brest, Roll Caramel Apricot sunt doar câteva dintre propunerile celebrului cofetar. Deserturi pline de culoare, inovative, combinații inedite de arome și texturi sunt promisiunile făcute de chef Bourgi celor care vor veni să se perfecționeze la cursul lui.

Karim Bourgi este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice și pentru stilul unic, iar cursanții îl apreciază pentru că îi încurajează să își urmeze visele și să transforme în produse de cofetărie rodul imaginației lor.

Karim Bourgi s-a născut în Senegal și la 16 s-a mutat împreună cu familia în Franța. A urmat cursurile prestigioasei școli Le Cordon Bleu și și-a început cariera în restaurantul La Cigale în Beirut. Au urmat Ladurée Paris Champs Élysée, apoi Fauchon Café în Dubai. In 2014, a luat medalie de bronz la Coupe du Monde de la Pâtisserie. Intenționează să se înscrie și la ediția din 2019. Momentan locuiește în Dubai unde conduce Al Mana Fashion Group, divizia regională de dezvoltare și creție a La Maison du Chocolat Paris și este propritarul unui boutique KB Gourmandises.

Horeca School oferă de peste 8 ani cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa. Pornind de la faptul că diferența o face calitatea, formarea profesională a adulților și tinerilor se face prin metode moderne de predare a cursurilor și prin introducerea în programele clasice de învățământ, bazate pe standardele ocupaționale, a unor informații, module și concepte folosite în țările europene.

Horeca School va avea ca parteneri la acest eveniment: Hotel Novotel, Nordic, Valrhona Chocolate, Horecons profesional, Desertonline, Silikomart Professssional, Lancome - startul bucătăriilor profesionale, Robot Coupe, Azaria Food, Omnia Gusti, Bake Store.

 

Contact : www.horecaschool.ro , email: cristina.horecaschool@gmail.com
 

Facebook: https://www.facebook.com/horecaschoolromania/

Instagram : https://www.instagram.com/horeca_school/