Pe perioada desfasurarii Expozitiei Internationale de echipamente HoReCa – ROMHOTEL 2019 gazduita de ROMEXPO, pavilionul B1, Institutul Disciples Escoffier va sustine sesiuni de promovare si prezentare a activitatii sale.

In premiera in Romania si Europa de est, Institutul Culinar Disciples Escoffier (ICDE) opereaza programele de cuisine si pastry prin Horeca Culinary School.

Programul a fost lansat oficial pe data de 30 ianuarie de catre fondatorii ICDE Mr. Robert Fontana, Mr. Thierry Muller si Mr. Benjamin Grenier, alaturi de fondatoarea Horeca School si actuala fondatoare Disciples Escoffier Bucuresti si David Contant in calitate de co-fondator.

Va invitam sa interactionati in cadrul expozitiei ROMHOTEL cu programele noastre dupa cum urmeaza:

21.02.2019 - promovarea Institutului si a programelor derulate de noi prezentate chiar de catre cursantii nostri

22.02.2019 – promovarea Institutului si a programelor derulate de noi prezentate chiar de catre cursantii nostri

23.02.2019 – Domo-uri culinare

- 11.00 – Produse de patisserie - degustare

- 13.00 – Chef Stefan Popescu invita copii in Aventura “Micul Brutar”

Copiii vor avea ocazia sa ia contact cu aluatul si sucitorul. Chef Stefan Popescu va purta discutii interactive cu copiii despre o almentatie sanatoasa.

-15.00 – Chef Liviu Lambrino

-16.00 – Chef Ciprian Nicolescu alaturi de Chef Cristian Dumitru

-17.00 – David Contact

 

24.02.2019 - 11.00-12.00

Panel de discutii

Tematica

- Primul Institut de Arta Culinara din Romania

- Dezvoltarea Gastronomiei Romanesti

Speakeri:

  • Ciprian Nicolescu
  • Cristian Dumitru
  • David Contant
  • Christian Macedonschi

 

Misiunea noastra reprezinta transpunerea factorului uman in centrul abordarii educationale.

Suntem ghidati de pasiune.

Stimulam creativitatea si talentul.

Sprijinim studentii la fiecare pas in decursul pregatirii lor profesionale.