"​In momentul in care ne limitam riscam sa nu mai evoluam - este motto-ul după care am trăit si am învățat una din cele mai frumoase meserii din lume , cea de bucătar. Am învățat si învăț încă pentru a împărtășii cunoștințele mele si altora interesați sa practice aceasta minunata meserie

Vezi detalii

Master teacher la ICDE( Institut Culinar Disciples Escoffier) chef David Contant combină cele mai recente metodologii și tehnici culinare cu peste 30 de ani de experiență în profesie, în restaurante Relais & Chateaux, Gault & Millau și Michelin din diferite țări din lume.

Vezi detalii

Cu o cariera profesionala de peste 20 de ani, chef Ciprian Nicolescu a hotarat sa contribuie la ridicarea standardelor activitatii de formare profesionala a bucatarilor alaturi de Horeca Culinary School.

Vezi detalii

Pastry Chef Olguta Oana Iliescu este formator autorizat ANC fiind coordonator sectiune pastry Horeca School. Fiecare curs sau workshop pe care il organizez e o noua oportunitate sa ma inconjor de oameni frumosi, pasionati de prajiturit la fel ca mine, oameni care isi doresc sa invete.

Vezi detalii

Este o artistă, ce și-a concentrat atenția pe latura estetică în cofetărie, iar pictura și desenul sunt două pasiuni conexe ce o ajută să își dezvolte constant imaginația.

Vezi detalii

A reusit deja sa-si creeze un nume in lumea iubitorilor de dulce din Bucuresti, dupa ce a studiat patiseria in Franta si a obtinut o diploma extrem de pretioasa de la Scoala de Cofetari din Montbeliard.

Vezi detalii

Chef Nico Lontras este unul dintre cei mai buni bucătari români. Nu o spunem doar noi, ci majoritatea covârşitoare a colegilor săi de breaslă. S-a întors în România în toamna lui 2013, după o îndelungată perioadă de experimentare în Germania, Irlanda, Estonia și Norvegia.

Vezi detalii

Cristian Dumitru, este asa cum spune chiar el "crescut in bucataria restaurantului". Provine dintr-o familie de proprietari de restaurante si inca din copilarie si-a petrecut timpul muncind in timpul liber si invatand alaturi de bucatarii angajati in restaurantul parintilor.

Vezi detalii

Chef Johnny Susala este unul dintre cei mai experimentati si talentati chefi romani din noua generatie. Are o abordare creativa a gatitului, iar experienta si imaginatia le imbina cu pasiunea si respectul fata de ingrediente.

Vezi detalii

Chef Mihai Toader a fost unul din primii concurenți ai Masterchef care s-au făcut remarcați. Pasionat de bucătărie încă din liceu și continuându-și pasiunea și mai târziu în facultate, a știut să prindă trenul care îl ducea către bucătăriile profesioniste.

Vezi detalii

Chef Ştefan Popescu este Executive Chef al Hotelului Pullman, recunoscut ca unul dintre bucătarii de top ai României, cu o specializare în patiserie-cofetărie la prestigiosul Institut Paul Bocuse din Franţa (Restaurantul Paul Bocuse deţine 3 stele Michelin). A fost premiat în cadrul Galei Food&Bar 2

Vezi detalii

Culinary artist, nascut in sud estul Frantei, regiune cu un patrimoniu culinar al celor mai cunoscute tipuri de foie gras, cognac Armagnac si vinuri de Bordeaux, Stephane Mora . face parte din echipa care a deschis restaurantul Heritage in Bucuresti.

Vezi detalii

Corina Toma o personalitate de exceptie, specialist in comunicare a urmat studii de specialita in Las Vegas la CEO Space, licentiata Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA.

Vezi detalii

Cornelia Toma, prima femeie somelier din Romania si membru fondator Asociatia Somelierilor din Romania, este si autoarea Caietului Ospatarului, un manual complex necesar in scolile de formare profesionala.

Vezi detalii

Daniel Grosu este un artist al bucatariei - creeaza, inoveaza si surprinde in fiecare zi.

Vezi detalii

Chef Constantin Turculet , a urmat cursurile culinare din cadrul University of West London. A plecat in afara tarii unde a locuit si si-a inceput cariera de bucatar acum mai bine de 12 ani, in Marea Britanie.

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri