A reusit deja sa-si creeze un nume in lumea iubitorilor de dulce din Bucuresti, dupa ce a studiat patiseria in Franta si a obtinut o diploma extrem de pretioasa de la Scoala de Cofetari din Montbeliard.

Chef Ana Consulea este unul din Pastry Chefi care s-a implicat activ in formarea tinerilor care calca pragul scolii Horeca School si care vor sa parcurga pasii necesari pentru a ajunge Cofetar.

„Ajutati tinerii sa intre in bransa! Daca nu participam la educatie, nu avem dreptul sa dam vina pe altii pentru faptul ca mana de lucru tanara este nepregatita”, spune Ana Consulea

Ana Consulea a luat lectii de la unul dintre cei mai buni 100 de cofetari artizani ai lumii, Eric Vergne (o sa pun link cu trimitere la info despre el), si a cunoscut si alte nume mari ale cofetariei franceze, precum Pierre Herme (zeul macarons) sau Mickael Azouz.

În urma experienței trăite în Franța am realizat că perfecțiunea în acest domeniu există și că poate fi atinsă prin muncă, pasiune, organizare și ingredient de calitate, spune Chef Ana Consulea.

Cine vrea sa ii guste deserturile, poate trece pe la Braseria Zexe si o sa pun si link cu restaurantele Zexe.

Link Facebook

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri