Chef Constantin Turculet considera ca “bucataria este o lume aparte, complexa si completa. Pentru a te descurca, trebuie sa doresti sa fii provocat, sa dai curs creativitatii si sa te autosupui unui proces continuu de invatare. Perioada in care bucataria era necesara doar pentru a te hrani, a apus. Acum, bucataria, practicata in cel mai profesionist mod, este inspiratie, arta, liant al tuturor celor 5 simturi. Acolo unde exista pasiune si perseverenta, exista si succes.”

Chef Constantin Turculet , a urmat cursurile culinare din cadrul University of West London.

 A plecat in afara tarii unde a locuit si si-a inceput cariera de bucatar acum mai bine de 12 ani, in Marea Britanie. De-a lungul timpului, a avut sansa sa lucreze pentru bucatari celebri, precum Jason Atherton, Michelle  Roux Jr. si sa gateasca la evenimentele dedicate sportivilor (Jocurile Olimpice din Londra & Chelsea FC), ambasadorilor si intalnirilor acestora (Lord Mayor House). Spre finalul sederii sale in LondraCu experienta vasta acumulata in afara tarii, s-a intors in Romania, unde a inceput colaborari complexe cu diferite restaurante din Bucuresti (in trecut - Energiea, Upstairs Rooftop, Point, Noa - in prezent). La o parte dintre acestea, a proiectat, organizat si condus bucatarii in functia de Executive Chef, treptat orientandu-se si spre proiecte de consultanta, de creare meniuri, de trainuire a angajatilor din bucatarie.

Link Facebook

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri