Cristian Dumitru,  este asa cum spune chiar el "crescut in bucataria restaurantului".
 Provine dintr-o familie de proprietari de restaurante si inca din copilarie si-a petrecut timpul muncind in timpul liber si invatand  alaturi de bucatarii angajati in restaurantul parintilor.
De mai bine de 7 ani detine propria locatie de evenimente unde  creaza meniuri si organizeaza activitatea bucatarilor.
Mentorul sau a fost Romanian Chef Georgy Valery, langa care s-a perfectionat profesional in arta culinara, participand in prezent impreuna cu acesta la numeroase training-uri si activitati specifice domeniului.
Deasemeni participa in team cu Chef Ciprian Nicolescu la crearea unor  evenimente de succes.
A muncit din greu ca sa ajunga la nivelul actual de cunostinte profesionale si considera ca este pregatit sa formeze tinerii doritori sa urmeze acelasi drum parcurs de el.

Facebook Link

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri