Chef Daniel Grosu s-a facut remarcat in Romania in 2014, cand a ajuns in finala emisiunii Top Chef, difuzata de postul de televiziune Antena 1.In acelasi an, el a facut parte din echipa regionala a Romaniei, alaturi de care a castigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxemburg.

Gateste inca de cand era mic, apoi, dupa facultate, si-a facut scolarizarea in Marea Britanie unde a capatat experienta alaturi de cei mai mari bucatari din Regat. În Anglia a început de jos, lucrand intr-un  gastro-pub cu o rosetta, după care a crescut, a trecut de la una la trei şi apoi la patru rosette iar în momentul în care a plecat, câştigase titlul de cel mai bun restaurant de hotel din Regat, UK şi Irlanda.

Chef Daniel Grosu aduce in Romania un concept absolut delicios, acela de "sezonalitate" in haute cuisine.

Tendinta, in prezent, este sa fii original, iar Chef Daniel Grosu in calitate de formator la cursul de Bucatar, ii incurajeaza si indruma pe cursanti spre a-si creea propria identitate. Creativitatea si indrazneala fac diferenta si ofera unicitate.

Cusantii invata alaturi de Chef Daniel Grosu, cum se combina ingredientele, care sunt regulile chimice astfel incat sa se respecte balansul de aciditate si necesitatile nutritionale, pentru ca un preparat sa ofere necesarul recomandat, fara a umple farfuria.

Chef Daniel Grosu este unul din putinii chefi care nu semneaza hârtiile pentru practica din restaurant dacă cursantul  nu face nici un efort să înveţe şi nu tratează cu seriozitate această meserie.

Link Facebook

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri