Chef Johnny Susala este unul dintre cei mai experimentati si talentati chefi romani din noua generatie. Are o abordare creativa a gatitului, iar experienta si imaginatia le imbina cu pasiunea si respectul fata de ingrediente.

Provenit dintr-o familie de bucatari, Chef Jhonny Susala a petrecut aproape 18 ani printre oale si tigai atat in Romania cat si in strainatate sau pe vase de croaziera

A parcurs tot drumul catre o carierea solida plecand de la cei 2 ani petrecuti intr-o bucatarie la curatat de legume si spalat vase, urmand apoi o experiență intensă la bordul unui vas de croazieră, ca mai apoi sa se faca remarcat ca Chef  în restaurante din Marea Britanie distinse cu premiul Rosette unde  a condus o brigadă de 12 oameni, inclusiv britanici.

Experienta intensa a celor 18 ani o transmite mai departe cursantilor scolii Horeca School

Link Facebook

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri