Nascut in sud estul Frantei, regiune cu un patrimoniu culinar al celor mai cunoscute tipuri de foie gras, cognac Armagnac si vinuri de Bordeaux, Stephane Mora si-a facut ucenicia de bucatar intr-un hotel de 5 stele din Geneva Elvetia unde a si obtinut diploma de Bucatar si a lucrat pentru marele Chef Freddy Girardet ( cel mai bun bucatar al lumii in anul 2000)

Decide dupa aceea sa obtina si diploma in Service si lucreaza pe langa Printul mostenitor al Arabiei Saudite.

Timp de 10 ani a lucrat in stabilimente de lux si a avut ocazia sa serveasca capete incoronate, printi si personalitati importante.

In 2006 se stabileste la Bucuresti unde devine Chef si Maître d’hotel pentru protocolul unei mari banci franceze.

Face parte din echipa care a deschis restaurantul Heritage

Deschide prima table d hotes din Bucuresti si Chef la domiciliu

Devine consultant Executive Chef pentru un grup de retail in Romania.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri