“Un artist culinar trebuie sa aiba un simt dezvoltat din punct de vedere al elegantei, rafinamenutlui o viziune in spatiu bine dezvoltata si cu creativitate superioara”, este de parere Chef Georgeo Andrei, care s-a nascut in Orasul Florilor din Romania – Timisoara.

Tot aici a si crescut intr-o familie cu traditia de a gati in casa, retete traditionale din Banat cu influente sarbe, germane, unguresti. La varsta de 19 ani a ales paiunea pentru arta culinara si a decis sa urmeze studiile unei Scoli Culinare.

Ca formator – profesor al scolii Horeca School Timisoara Chef Georgeo Andrei, insufla, si ii invata pe altii sa devina Bucatari in primul rand punand suflet si multa pasiune in aceasta meserie.

Tine foarte mult la indrumarea practica, a tehnicilor de gatit si montaj in farfurie a preparatului final.

Elevii primesc din partea lui toata atentia si indrumarea personala necesara fiecaruia dintre ei. La cursuri le preda si stresul la locul de munca, urmat de situatii si simulari practice. Acestea sunt foarte utile deoarece fiecare reuseste sa treaca bariera stresului si a blocajului interior in fata unei situatii de stres in bucatarie.

Link Facebook

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri