CAKE ART PAINTING by Elena Grankovskaya

hand-painting-horeca-school-bucuresti-masterclass-cofetarie-patiserie
pictura manuala pe torturi

CAKE ART PAINTING by Elena Grankovskaya

octombrie 31 – noiembrie 1

1.680 lei

– Hand Painting Class –
Invata mai multe despre pictura manuala pe torturi!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

A day in class

Pastry Chef Elena Grankovskaya

Pastry Chef & owner a J & E Cakes

…WHERE CAKES BECOME ART!.https://www.facebook.com/elena.jecake

Elena Grankovskaya  Pastry Chef va sustine la Horeca School un masterclass care are in centru

decorul special realizat  prin tehnica de pictura manuala pe torturi.

Ea este Pastry Chef & owner a JE Cake pâtisserie studio si incanta

oamenii din Montreal in fiecare zi cu delicii culinare.

Ii place sa dezvolte si sa descopere ceva nou in fiecare zi.

Principala ei regula in bucatarie este:

„Prajitura trebuie sa fie nu numai frumoasa, ci si gustoasa!”.

 

Aperol Spritz Cake

Credem ca pasiunea este cea care ne conduce in procesul creatiei, mai credem ca aceasta vine din iubirea pe care o avem pentru meseria noastra. Asa invatam sa cream, sa dezvoltam, sa evoluam. In acest fel sunt descoperite combinatii de compozitii si arome asa cum este si in cazul de fata “Aperol Spritz”, tortul pe care il aduce in atentia noastra Elena, o idee ingenioasa care are la baza cocktail-ul Aperol Spritz.

“Intotdeauna mi-am dorit nu numai combinatii de arome standard, ci si ceva extravagant. De aceea mi-am dezvoltat propria linie de retete.”

“Decorul joacă, de asemenea, un rol special pentru mine. Și cei 12 ani de experiență artistică mă ajută în acest sens sa ma concentrez pe pictura manuala pe torturi”, impartaseste cu noi Elena.

Ce vom face:

1. Tort realizat “Aperol Spritz”

– biscuit cu rozmarin
– compot cu aperol
– sabayon cu prosecco
– crema de branza cu ciocolată alba

2. Design exterior cu ganache de ciocolată

(fiecare participant acopera tortul pe cont propriu)

Inveti  cum sa congelezi tortul si cum sa il stabilizezi la frigider inainte de a-l desena.

3. Pictura manuala pe torturi

(desenarea unei schite pe un tort, elementele de baza ale desenului si lucrul cu coloranți)

Fiecare participant va realiza propriul design.

4. Wafer decor.

5. Asamblare finala si decorare.

Durata si derularea cursului

Durata completa a cursului este de 8 saptamani

Lectiile de curs pot avea o durata ce variaza intre 2 h si 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursantii au o pauza de 15 minute.

Orele de curs au loc in zilele de luni, marti si miercuri ale fiecarei saptamani.

Conditii de acces

Calificare bucatar (certificat de calificare).

Experienta in domeniu.

Disponibilitatea de a participa la curs in proportie de 80%, pentru a avea dreptul de sustinere a examenului final.

Ce este inclus in pret?

< prestatia profesorului >

< ingrediente premium >

< echipamente si ustensile necesare >

< suport de curs/ booklet cu retete si tehnica >

< masa de pranz si gustari >

< certificat de participare >

< degustarea produselor si “take-at-home” >

Inscrie-te acum!

Categoria: Masterclass

Locuri disponibile: 8

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love