CALATORIE CULINARA IN CHINA – ANDREEA CHINESEFOOD
Te asteptam alaturi de noi la cursul „Calatorie Culinara in China”, un curs interactiv dar si distractiv, pe parcursul caruia vom interactiona cu foarte multe ingrediente noi, alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite!
O sa petrecem o zi alaturi de Andreea Chinesefood (Juganaru) detinatoarea blogului cu acelasi nume, ea face parte din echipa de traineri Horeca Cuinary School si impartaseste cu bucurie din cunostintele si experienta ei!
Ea locuit timp de 2 ani în China, unde a beneficiat de o bursă de studii la Shanghai International Studies University. În prezent, este traducător și interpret, iar marea ei pasiune rămâne arta culinară chineză.
In cardul cusului veti invata mai multe retete potrivite atat pentru domneiul HoReCa, pe care le puteti introduce in meniul locatiilor pe care le detineti sau pe care le conduceti, dar si in bucataria de acasa unde esti tu Chef-ul Bucatar!
Arta culinară chineză a devenit de-a lungul timpului tot mai cunoscută și mai apreciată în toată lumea. Începând de la simplul bob de orez și terminând cu cele mai sofisticate feluri de mâncare, bucătăria chineză îmbină arome, ingrediente și cultură într-o armonie perfectă. Nu degeaba i se spune artă culinară chineză. Maeștrii bucătari chinezi și-au dezvoltat tehnicile, au îmbinat gusturile atât de bine, au creat adevărate simfonii în farfuriile lor, încât au adus bucătăria lor la nivel de artă.