fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CALATORIE CULINARA IN CHINA – ANDREEA CHINESEFOOD

octombrie 21 @ 10:00 am - 2:00 pm

550LEI

CALATORIE CULINARA IN CHINA – ANDREEA CHINESEFOOD

Te asteptam alaturi de noi la cursul  „Calatorie Culinara in China”, un curs interactiv dar si distractiv, pe parcursul caruia vom interactiona cu foarte multe ingrediente noi, alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite!

O sa petrecem o zi  alaturi de Andreea Chinesefood (Juganaru) detinatoarea blogului cu acelasi  nume, ea face parte din echipa de traineri Horeca Cuinary School si impartaseste cu bucurie din cunostintele si experienta ei!

Ea locuit timp de 2 ani în China, unde a beneficiat de o bursă de studii la Shanghai International Studies University. În prezent, este traducător și interpret, iar marea ei pasiune rămâne arta culinară chineză.

In cardul cusului veti invata mai multe retete potrivite atat pentru domneiul HoReCa, pe care le puteti introduce in meniul locatiilor pe care le detineti sau pe care le conduceti, dar si in bucataria de acasa unde esti tu Chef-ul Bucatar!

Arta culinară chineză a devenit de-a lungul timpului tot mai cunoscută și mai apreciată în toată lumea. Începând de la simplul bob de orez și terminând cu cele mai sofisticate feluri de mâncare, bucătăria chineză îmbină arome, ingrediente și cultură într-o armonie perfectă. Nu degeaba i se spune artă culinară chineză. Maeștrii bucătari chinezi și-au dezvoltat tehnicile, au îmbinat gusturile atât de bine, au creat adevărate simfonii în farfuriile lor, încât au adus bucătăria lor la nivel de artă.

 

Veniți alături de noi să descoperiți secretele bucătăriei chinezești, sâmbătă, 21 octombrie 2023, la ora 10:00. Timp de 4 ore vom experimenta noi arome, vom găti cot la cot și vom gusta mâncăruri delicioase! Vom trece în revistă toate ingredientele cu care gătim, vom descoperi metode ușoare și eficiente de gătire, precum și noi tehnici de preparare!

Ce vom găti:

Pachețele de primăvară (vegan/vegetarian)- Pachețelele aluat crocant și umplutură din legume și tăiței de orez.  Sunt cele mai renumite gustări chinezești care stau pe masa de sărbătoare in China!

Sosul special pentru pachețelele de primăvară– Acrișor, plin de arome, echilibrat, gust bogat.

Creveți cu wonton-sunt un aperitiv crocant și delicios

Ulei picant aromat-acest ulei conține nu doar ardei, ci și o mulțime de condimente, ceea ce îi conferă o aromă cu totul și cu totul specială! Îl puteți folosi la multe alte preparate!

Salată de alge– bogată în fibre și minerale si antioxidanți.

Tăiței chinezești de casă cu rață prăjită – Vom face tăiței de casă de la zero. Îi vom întinde cu mâinile noastre după metoda tradițională din China. Îi vom servi cu rață crocantă și condimentată cu 5 arome.

Budincă de tapioca cu mango și lapte de cocos (vegan/vegetarian/gluten free)- un desert delicat și aromat, foarte ușor de pregătit.

Veți pleca acasă cu o nouă perspectivă asupra bucătăriei chinezești, și mult cu chef de gătit Chinese food!

Ceaiul verde și buna dispoziție vin din partea casei!

*Toate felurile de mâncare pregătite se pot pregăti și în varianta vegană

 

*Locul se ocupa prin plata unui avans!

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 550 lei 

Program curs:
21.10.2023 – 10.00 – 14.00

LOCURI DISPONIBILE: 1

Info & inscrieri:
☎️0730 882 288 
💌cristina.horecaschool@gmail.com

Details

Date:
octombrie 21
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Cost:
550LEI
Event Categories:
, , ,
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?