Cursul va fi predat in limba engleza, rusa & romana.
Dacă nu știi cum să prepari un cheesecake, ce fel de brânză să folosești, dacă cheesecake-ul tău iese întotdeauna lichid în interior și iti este imposibil să-l tai, dacă vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele – bine ai venit la cursul dedicat acestui desert!
Programul include cheesecake-uri sărate și dulci, dar și popsicles, care vor deveni top-seller în cofetarii și restaurante.
Umpluturi:
1. Cheesecake sărat „Telemea-mentă-boia”
2. Cheesecake sărat „Somon-wasabi-caviar”
3. Cheesecake dulce „Fistic-zmeură”
4. Cheesecake dulce „Cafea lui Bailey”
5. Popsicle – prăjituri cu brânză pe băț „Cherry-Cocos”
If you don’t know how to prepare a cheesecake, what kind of cheese you shoud use, if your cheesecakes are always liquid inside and is impossible to cut, if you want to improve your knowledges about them – welcome to the cheesecake master class!
The program includes salty and sweet cheesecakes, and also popsicles, which will become a top seller in pastry shops and restaurants.
Fillings:
1. Salty cheesecake “Telemea-mint-paprika”
2. Salty cheesecake “Salmon-wasabi-caviar”
3. Sweet cheesecake “Pistachio-raspberry”
4. Sweet cheesecake “Bailey’s coffee”
5. Popsicle – cheesecakes on a stick “Cherry-Coconut”
Ce iti oferim:
curs practic 100% & teoria aferenta
ingrediente naturale de calitate
suport curs cu retete si informatii pretioase
diploma de participare
snack & coffee bar
prodese degustare la pachet
socializare si voie buna
Program curs: 10:00 – 17.00
Data curs: 11 MAI
LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL Str. Latina nr 6, Bucuresti
Numarul de locuri este limitat!
*Pentru inscriere se achita un avans!
Va asteptam cu placere!