BONUS CADOU:
MODUL ADMINISTRAREA UNUI LABORATOR DE COFETARIE
1. Pasii pentru deschiderea unui laborator de cofetarie, optiuni – persoana fizica autorizata, firma si forma firmei respective; autorizatii necesare;
2. Moduri/Surse de finantare pentru crearea unui laborator de cofetarie.
3. Designul unui laborator de cofetarie, utilaje necesare, logica spatiului conform regulilor DSV/DSP
4. Financiare: structura costului, putina informatie asupra cheltuielilor fixe, variabile, taxelor, etc. Diferenta intre inregistrarile contabile si cash flow; cum sa-ti calculezi pretul de vanzare;
5. Marketing si vanzari – stabilirea targetului, importanta unei comunicari consecvente, reguli de comunicare, stil de vanzare, ambalaje, canale de comunicare; GDPR.
6. Aprovizionare si distributie – cum se face aprovizionarea, reguli pentru depozitarea materiei prime, alegerea materiei prime de calitate.
7. Resurse umane – importanta fisei postului, ce oameni angajeaza si pe ce pozitii; felul in care pot structura o oferta pentru angajare;
8. Managementul timpului – pe termen scurt cum sa se organizeze in functie de platile pe care trebuie sa le faca la stat; productie versus administrare business; minimum necesar in ceea ce priveste colaboratorii (contabilitate, protectia muncii, etc.); cum sa gandeasca pe termen lung.