HANS OVANDO – M.M.A.C.E 2008 / Mejor Maestro Artesano Pastelero España2022 si proprietar al scolii de patisserie BeeChef, detinator al multiplelor titluri internationale.
JOANN ARTIEDA – „best Spanish Chef 2016”, o profesionista desavarsita cu recunoasteri, premii si proiecte inovative peste tot in lume.
NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania
CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra
ALEXANDRU STEFAN – pastry chef si proprietar Cofetaria Alex
VLAD NICULESCU – chocolatier/pastry chef proprietar Boem Atelier specializat in Belgia in chocolaterie alaturi de Dominique Persoone, un chocolatier emblematic pentru acest domeniu din Belgia
ADINA SIMA – cofetar si proprietar Dulce Bun
Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania, recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR.
Cursul dureaza 10 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00 – 19.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
PRETUL PROMOTIONAL 5.950 LEI
*PENTRU A OBTINE DUBLA CERTIFICARE COFETAR + PATISER PUTETI ACHIZITIONA AMBELE CURSURI LA PRETUL PROMOTIONAL DE 6.500 LEI.
CURSUL POATE FI ACHITAT ASTFEL:
AVANS LA INSCRIERE 1.500 LEI, URMAT DE ALTE TREI TRANSE
SE ACHITA O TAXA DE ADMINISTRARE DOSAR DE 200 LEI
La cursuri pot participa si persoane care au absolvit ciclul gimnazial de studii!
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL:
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 13 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca Culinary School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
Ce va oferim:
– o uniforma compusa din tunica , sort boneta, inscriptionata cu logo Horeca Culinary School;
– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale;
– traineri Chefi profesionisti nationali si internationali;
– diploma acreditata de Ministerul Muncii;
– program de formare autorizat.
ACUM facem inscrieri pentru : GRUPA C66 CU PROGRAM DUPA AMIAZA de doua ori pe saptamana de la ora 16.00-19.30 cursuri teoretice si practice in laboratorul scolii dotat la nivelul scolilor europene de profil.
Nu pierde ocazia sa studiezi teme de la organizarea laboratorului si a productiei pana la diverse tehnici si retete de cofetarie clasica si moderna.