fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SOLD OUT! CURS ACREDITAT COFETAR C 67

februarie 14

6300LEI

IN ACEASTA GRUPA NU MAI AVEM LOCURI DISPONIBILE!

Inveti alaturi de cei mai buni pastry chefi /instructor din acest domeniu:

NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania

CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra

ALEXANDRU STEFAN – pastry chef si proprietar Cofetaria Alex

CRISTIAN GAE – ciocolatier

RODICA BUNEA – ciocolatier

ADINA SIMA – cofetar si proprietar Dulce Bun

Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania,  recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFSWORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR.

Cursul  dureaza 10 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere.

Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00 – 13.30

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

PRETUL PROMOTIONAL 6.300 LEI 

*PENTRU A OBTINE DUBLA CERTIFICARE COFETAR + PATISER PUTETI ACHIZITIONA AMBELE CURSURI LA PRETUL PROMOTIONAL DE 6.800 LEI.

CURSUL POATE FI ACHITAT ASTFEL:

AVANS LA INSCRIERE 1.800 LEI, URMAT DE ALTE TREI TRANSE

SE ACHITA O TAXA DE ADMINISTRARE DOSAR DE 200 LEI

La cursuri pot participa si persoane care au absolvit ciclul gimnazial de studii!

Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti

BONUS CADOU:
MODUL ADMINISTRAREA UNUI LABORATOR DE COFETARIE

1. Pasii pentru deschiderea unui laborator de cofetarie, optiuni – persoana fizica autorizata, firma si forma firmei respective; autorizatii necesare;
2. Moduri/Surse de finantare pentru crearea unui laborator de cofetarie.
3. Designul unui laborator de cofetarie, utilaje necesare, logica spatiului conform regulilor DSV/DSP
4. Financiare: structura costului, putina informatie asupra cheltuielilor fixe, variabile, taxelor, etc. Diferenta intre inregistrarile contabile si cash flow; cum sa-ti calculezi pretul de vanzare;
5. Marketing si vanzari – stabilirea targetului, importanta unei comunicari consecvente, reguli de comunicare, stil de vanzare, ambalaje, canale de comunicare; GDPR.
6. Aprovizionare si distributie – cum se face aprovizionarea, reguli pentru depozitarea materiei prime, alegerea materiei prime de calitate.
7. Resurse umane – importanta fisei postului, ce oameni angajeaza si pe ce pozitii; felul in care pot structura o oferta pentru angajare;
8. Managementul timpului – pe termen scurt cum sa se organizeze in functie de platile pe care trebuie sa le faca la stat; productie versus administrare business; minimum necesar in ceea ce priveste colaboratorii (contabilitate, protectia muncii, etc.); cum sa gandeasca pe termen lung.
 

BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 14 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale

Ce va oferim:

– o uniforma compusa din tunica , sort boneta, inscriptionata cu logo Horeca School,

– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale

– traineri Chefi profesionisti

– diploma acreditata de ministerul muncii

– program de formare autorizat

Organizator

Telefon
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?