fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS ACREDITAT COFETAR PATISER C 52

septembrie 14, 2021

5950LEI

 CURS ACREDITAT COFETAR PATISER C 52

Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program după amiaza!

Orele de curs au loc 2 zile/săptămâna de la 16.00-19.30

DURATA CURS : 18 SĂPTĂMÂNI

PREȚUL PROMOȚIONAL 5950 LEI ESTE VALABIL PENTRU ÎNSCRIERI PANA LA DATA DE 18 AUGUST.

DUPĂ ACESTA DATA PREȚUL ESTE 6400 LEI.

CURSUL POATE FI ACHITATA ÎN 4 TRANSE

AVANS MINIM LA ÎNSCRIERE 1500 LEI

INSTRUCTORI STRĂINI IN CADRUL CURSULUI:

PASTRY CHEF HANS OVANDO – BARCELONA

PASTRY CHEF EMMANUEL HAMON – KIEV

PASTRY CHEF NICOLETA LABUNET – VALENCIA 

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

Locație curs: Horeca School – str. Latina nr 6 București

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

BONUS CADOU:
MODUL ADMINISTRAREA UNUI LABORATOR DE COFETARIE

1. Pasii pentru deschiderea unui laborator de cofetarie, optiuni – persoana fizica autorizata, firma si forma firmei respective; autorizatii necesare;
2. Moduri/Surse de finantare pentru crearea unui laborator de cofetarie.
3. Designul unui laborator de cofetarie, utilaje necesare, logica spatiului conform regulilor DSV/DSP
4. Financiare: structura costului, putina informatie asupra cheltuielilor fixe, variabile, taxelor, etc. Diferenta intre inregistrarile contabile si cash flow; cum sa-ti calculezi pretul de vanzare;
5. Marketing si vanzari – stabilirea targetului, importanta unei comunicari consecvente, reguli de comunicare, stil de vanzare, ambalaje, canale de comunicare; GDPR.
6. Aprovizionare si distributie – cum se face aprovizionarea, reguli pentru depozitarea materiei prime, alegerea materiei prime de calitate.
7. Resurse umane – importanta fisei postului, ce oameni angajeaza si pe ce pozitii; felul in care pot structura o oferta pentru angajare;
8. Managementul timpului – pe termen scurt cum sa se organizeze in functie de platile pe care trebuie sa le faca la stat; productie versus administrare business; minimum necesar in ceea ce priveste colaboratorii (contabilitate, protectia muncii, etc.); cum sa gandeasca pe termen lung.
 

BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 11 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale

Ce va oferim:

– o uniforma compusa din tunica , sortz boneta, inscriptionata cu logo Horeca School,

– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale

– traineri Chefi profesionisti

– diploma acreditata de ministerul muncii

– program de formare autorizat

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Phone
+40730882288
View Venue Website

Organizer

Phone
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?