fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS ACREDITAT COFETAR PATISER C 57

septembrie 19, 2022

6500LEI

In toamna asta inveti alaturi de cei mai buni pastry chefi /instructor din acest domeniu:

JOANNA ARTIEDA  – declarata de Best Spanish chef in 2016

HANS OVANDO – M.M.A.C.E 2008🇪🇸/ Mejor Maestro Artesano Pastelero España2022 si proprietar al scolii de patisserie BeeChef By Hans Ovando in Barcelona

NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania

CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra

VLAD NICULESCU – chocolatier/pastry chef proprietar Boem Atelier specializat in Belgia in chocolaterie alaturi de Dominique Persoone, un chocolatier emblematic pentru acest domeniu din Belgia

ADINA SIMA – cofetar si proprietar DULCE BUN

GABRIELA PASCARU – tehnolog si formator cu multa experienta

RODICA BUNEA – cofetar/ decorator/specializata in Sugar Craft

Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania,  recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFSWORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR-PATISER.

Cursul  dureaza 18 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere.

Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00-13.30

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

PRETUL PROMOTIONAL 6.500 LEI 

Valabil pana la data de 15 august!

CURSUL POATE FI ACHITAT IN 4 TRANSE

AVANS MINIM LA INSCRIERE 1500 LEI

Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti

BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL:

Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 13 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.

Absolventii Horeca Culinary School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.

Ce va oferim:

– o uniforma compusa din tunica , sortz boneta, inscriptionata cu logo Horeca Culinary School;

– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale;

– traineri Chefi profesionisti nationali si internationali;

– diploma acreditata de Ministerul Muncii;

– program de formare autorizat.

BONUS CADOU:
MODUL ADMINISTRAREA UNUI LABORATOR DE COFETARIE

1. Pasii pentru deschiderea unui laborator de cofetarie, optiuni – persoana fizica autorizata, firma si forma firmei respective; autorizatii necesare;
2. Moduri/Surse de finantare pentru crearea unui laborator de cofetarie.
3. Designul unui laborator de cofetarie, utilaje necesare, logica spatiului conform regulilor DSV/DSP
4. Financiare: structura costului, putina informatie asupra cheltuielilor fixe, variabile, taxelor, etc. Diferenta intre inregistrarile contabile si cash flow; cum sa-ti calculezi pretul de vanzare;
5. Marketing si vanzari – stabilirea targetului, importanta unei comunicari consecvente, reguli de comunicare, stil de vanzare, ambalaje, canale de comunicare; GDPR.
6. Aprovizionare si distributie – cum se face aprovizionarea, reguli pentru depozitarea materiei prime, alegerea materiei prime de calitate.
7. Resurse umane – importanta fisei postului, ce oameni angajeaza si pe ce pozitii; felul in care pot structura o oferta pentru angajare;
8. Managementul timpului – pe termen scurt cum sa se organizeze in functie de platile pe care trebuie sa le faca la stat; productie versus administrare business; minimum necesar in ceea ce priveste colaboratorii (contabilitate, protectia muncii, etc.); cum sa gandeasca pe termen lung.
 

ACUM  facem inscrieri pentru GRUPA C57 CU PROGRAM DIMINEATA, cursurile au loc de doua ori pe saptamana de la ora 10.00-13.30, sesiuni practice in laboratorul scolii.

Nu pierde ocazia sa studiezi teme de la organizarea laboratorului si a productiei pana la diverse tehnici si retete de cofetarie /patisserie clasica si moderna.

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Phone
+40730882288
View Venue Website

Organizer

Phone
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?