JOANNA ARTIEDA – declarata de Best Spanish chef in 2016
HANS OVANDO – M.M.A.C.E 2008🇪🇸/ Mejor Maestro Artesano Pastelero España2022 si proprietar al scolii de patisserie BeeChef By Hans Ovando in Barcelona
NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania
CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra
VLAD NICULESCU – chocolatier/pastry chef proprietar Boem Atelier specializat in Belgia in chocolaterie alaturi de Dominique Persoone, un chocolatier emblematic pentru acest domeniu din Belgia
ADINA SIMA – cofetar si proprietar DULCE BUN
GABRIELA PASCARU – tehnolog si formator cu multa experienta
RODICA BUNEA – cofetar/ decorator/specializata in Sugar Craft
Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania, recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR-PATISER.
Cursul dureaza 18 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00-13.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
PRETUL PROMOTIONAL 6.500 LEI
Valabil pana la data de 15 august!
CURSUL POATE FI ACHITAT IN 4 TRANSE
AVANS MINIM LA INSCRIERE 1500 LEI
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL:
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 13 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca Culinary School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
Ce va oferim:
– o uniforma compusa din tunica , sortz boneta, inscriptionata cu logo Horeca Culinary School;
– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale;
– traineri Chefi profesionisti nationali si internationali;
– diploma acreditata de Ministerul Muncii;
– program de formare autorizat.
ACUM facem inscrieri pentru GRUPA C57 CU PROGRAM DIMINEATA, cursurile au loc de doua ori pe saptamana de la ora 10.00-13.30, sesiuni practice in laboratorul scolii.
Nu pierde ocazia sa studiezi teme de la organizarea laboratorului si a productiei pana la diverse tehnici si retete de cofetarie /patisserie clasica si moderna.