Participa la cursul de bucatar in weekend
*Cost curs – 3.350 lei
„Bucatar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Durata: 6 module (cursul se desfasoara sambata & duminica)
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!
Tematica Cursului
Principiile de baza ale gatitului:
Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire
1.Folosirea corecta a unui cutit professional
-Taierea corecta a legumelor
– Preparare emulsii si salate
– Aromatizarea unei salate;
– Mod de prezentare;
– Plating in farfurie.
2. Importanta oului in alimentatie
– cum gatim oul corect
3.Sosurile de baza
– Realizarea si asocierea corecta a sosurilor cu diferite tipuri de proteina.
4.Preparate pe baza de legume
– Invata sa gatesti corect legumele, transformandu-le in garnturi gustoase si complexe.
– Piureuri cremoase si aerate si alte garnituri sotate sau preparate in cuptor.
5.Totul despre carnea rosie
– Tehnici de gatire carne vita, porc.
-Timpi si temperaturi
6.Peste si fructe de mare
– De unde vin fructele de mare, cum le alegem si in ce moduri le gatim.
7.Orezul si pastele fainoase
– Risotto
– Paste facute in casa dupa retete traditionale autentice
Categoria: Curs Bucatar in Weekend
Locuri disponibile: 2
Locatie: Bucuresti
Info & inscrieri:☎️ +40730882288📧 cristina.horecaschool@gmail.com