Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

Curs Cofetar In Weekend

septembrie 11

LEI3000

Curs Cofetar In Weekend

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

12 septembrie
Cost curs: 3.000 ron

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Participa la cursul de cofetar in weekend!

Cursul este sustinut de Pastry Chef Cristina Mehedinteanu

 
Cu o experienta de peste patru ani in Londra, timp in care a creat deserturi in unele din cele mai cunoascute locatii de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, Cristina Mehedinteanu, va impartasi din cunostintele si pasiunea ei pentru cofetarie si deserturi minunate impreuna cu dumneavoastra. 
 

Tematica cursului

Modul 1 – Fursecuri

Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.

Modul 2 – Aluatul fraged (tarte dulci)

Tartele dulci sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Produsul realizat la curs este tarta dulce cu crema patisera si decorata cu fructe.

Modul 3 – Aluatul oparit (eclere si choux)

Secretele aluatului oparit le dezvaluim in cadrul modului 3.
Realizam aluatul de eclere si choux de la zero si turnam cu posul.
Gatim crème pentru umplut eclerele si décor din glazura de ciocolata sau zahar pudra.

Modul 4 – Aluatul dospit (Babka)

Cel mai popular produs de patiserie – Babka, cozonacul evreiesc. Acest cozonac dulce este umplut cu o crema bogata de cacao si nuci, impletit si insiropat dupa coacere. O minune!
La curs aflam informatii despre aluaturile cu drojdie, cum trebuie sa avem grija de drojdie ca sa creasca, cum dospim si cum se prepara cei mai gustosi cozonaci de Craciun si Paste.

Modul 5 – Muffins

Ce sunt emulsiile? Ele stau la baza tuturor blaturilor. Incepem lectia despre blaturi cu retete de briose dulci. O sa realizam impreuna: red velvet, margarita, ciocolata, afine si lamaie si briose sarate.

Modul 6 – Torturi clasice

Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de décor.
Invatam sa montam un tort si sa decoram un tort. Torturile sunt Padurea Neagra, Carrot Cake si Opera.

Modul 7 – Torturi entremet

La ultimul modul, combinam toate tehnicile invatate pe parcurs si cu ajutorul mai multor elemente, precum blaturi, jeleuri, crème si mousse-uri montam torturi entremets.
Aceste torturi moderne pot lua diverse forme, fiind realizate in mulaje de silicon si sunt racite instant in abatitoare profesionale. Glazurile si decorul sunt moderne si minimaliste. Printre torturile realizate la curs se afla tort cu mousse de ciocolata cu vanilie si caramel, tort cu mousse de fructe si tort exotic.

Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!

Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 

Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Program sambata de la 10.00-14.00

Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii cofetar in weekend!

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Telefon:
+40730882288

Organizator

Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.