fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Cofetar In Weekend

mai 28

LEI3250

Curs Cofetar In Weekend

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

28 Mai 2022

*Cost curs – 3250 lei

Participa la cursul de cofetar in weekend!

 

Tematica cursului

Modul 1 – Teorie si piping skills

Prima lectie este dedicata informatiilor teoretice. Ne insusim notiuni introductive despre materia prima folosita in cofetarie, ustensile si utilaje profesionale.
Discutam despre ce ingrediente sunt folosite in cofetarie si patiserie, reactiile chimice dintre ele si capitole importante precum agentii de crestere si ingrosare, zagar, faina si drojdie.
 
Piping skills sunt necesare pentru orice cofetar la inceput de drum. Posul este folosit la décor, bezele, eclere si choux si la toate lectiile din acest curs. O sa lucram cu posul, o sa invatam ce duiuri si sprituri putem sa folosi la décor.

Modul 2 – Fursecuri

Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.

Modul 3 – Aluatul fraged (tarte dulci & tarte sarate)

Atat tartele dulci cat si tartele sarate sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Pentru realizarea acestor produse trecem prin toate etapele, de la aluat la decor.

Modul 4 – Ciocolata & Decor

Este oare cineva care nu iubeste ciocolata? In cadrul acestui modul o sa invatam mai multe despre ciocolata, cum s alucram cu aceasta dar si cum putem realiza decoruri superbe din ciocolata.

Modul 5 – Pasta de zahar

Pasta de zahar este la mare cautare atunci cand vine vorba de decoruri atat pentru torturi si prajiturele, dar si pentru biscuiti sau macarons.

Modul 6 – Aluatul dospit (Babka)

Cel mai popular produs de patiserie – Babka, cozonacul evreiesc. Acest cozonac dulce este umplut cu o crema bogata de cacao si nuci, impletit si insiropat dupa coacere. O minune!
La curs aflam informatii despre aluaturile cu drojdie, cum trebuie sa avem grija de drojdie ca sa creasca, cum dospim si cum se prepara cei mai gustosi cozonaci de Craciun si Paste.

Modul 7 – Torturi

Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de decor.

Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!

Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 

Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Program sambata de la 10.00-14.00

Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii cofetar in weekend!

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Telefon:
+40730882288

Organizator

Telefon:
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.