fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS DESERT DE RESTAURANT – CRISTINA MEHEDINTEANU & NICOLAE GRIGORE

aprilie 7 @ 9:30 am - 5:30 pm

950RON

Curs dedicat desertului de restaurant, acest curs nu este doar despre gust ci si  despre creativitate si prezentare.

In meniul unui restaurant desertul reprezinta o piesa la fel de importanta ca celelalte preparate servite clientilor, acesta are rolul de a incheia cu succes, complementand experienta senzoriala oferita!

Vom realiza retete delicioase, echilibrate in gust si arome, sa nu mai spunem de aspectul uimitor 🙂

🗓️ Data eveniment: 07 APRILIE 2024

Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 950 lei

Vom invata diverse tehnici de preparare dar si de plating care va vor face activitatea mult mai usoara, iar timpul de organizare cu mult mai redus.

Vom invata cum sa ne organizam pentru evenimente, rezervari numeroase si cum sa avem totul pregatit pe sectia de desert.

Vino sa ii cunosti pe Cristina Mehedinteanu Pastry Chef si pe Chef Nicolae Grigore!

Cristina este o profesionista desavarsita, fosta absolventa Horeca Culinary School, cu o experienta vasta in Londra in locatii de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, este trainer Horeca Culinary School si proprietar Cofetaria Zmeur alaturi de Chef Nicolae.

Chef Grigore Nicole cu o experienta de 10 in domeniul Horeca, absolvit cursul de bucatar la Horeca Culinary School, cu o experienta generoasa realizata in Norvegia el a lucrat atat in hoteluri de renume, precum Grand Hotel Oslo by Scandic si Moxy Oslo X, parte din grupul Marriot si Gard Taste Scandinavian Oslo.

O alta locatie unde si-a rafinat cunostintele de bucatarie este lantul de restaurante Egon, cel mai mare din Norvegia, cu specific international si norvegian. In prezent detine un laborator de cofetarie artizanala, Zmeur, impreuna cu Pastry Chef Cristina Mehedinteanu

A day in the class

Vrei sa afli mai multe?? Inscrie-te la curs si vei invata mai multe decat te astepti!
Vom lucra mai multe tipuri de deserturi special create pentru restaurante, perfecte pentru sezonul in care ne aflam si mai important, cu decor special.
✅ Tarta cu lamaie si bezea reinterpretata  – biscuit sable, semisfere de lamaie, jeleu de busuioc si menta, bezea flambata;
✅ Cheesecake cu fistic si capsuni – rocher de crema de branza, streusel de fistic, jeleu de capsuni;
✅ Mousse de ciocolata neagra cu caramel sarat si zmeura – monoportie mousse, chocolate soil, sos caramel si coulis de zmeura;
✅ Padurea Neagra – elemente de blat umed de ciocolata, ganache montee ciocolata, ganache alb, frunze tuille, marmelada de visine;
✅ Red Velvet deconstruit – blat rosu, crema de branza, crumble rosu, elemente de capsuni;
✅ Mousse de vanilie cu fructe rosii – monoportie de vanilie, element crocant, splash de jeleu.
Ce iti oferim:
✅curs practic 100% & teoria aferenta
✅ingrediente naturale de calitate
✅suport curs cu retete si informatii pretioase
✅diploma de participare
✅snack & coffee bar
✅socializare si voie buna
Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti!
⏰ Program curs: 10:00 – 18:00
📍 LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL  Str. Latina nr 6, Bucuresti
🗓️ Data eveniment: 07 APRILIE 2024
Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 950 lei
Numarul de locuri este limitat!
Pentru inscriere ne puteti contacta la
☎️ 0730882288 / 0767630734
📧cristina.horecaschool@gmail.com
Va asteptam cu placere!🤗
♥️Experiente memorabile!
📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti
 

Details

Date:
aprilie 7
Time:
9:30 am - 5:30 pm
Cost:
950RON
Event Categories:
, ,

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
+40730882288
View Venue Website
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?