Curs dedicat desertului de restaurant, acest curs nu este doar despre gust ci si despre creativitate si prezentare.
In meniul unui restaurant desertul reprezinta o piesa la fel de importanta ca celelalte preparate servite clientilor, acesta are rolul de a incheia cu succes, complementand experienta senzoriala oferita!
Vom realiza retete delicioase, echilibrate in gust si arome, sa nu mai spunem de aspectul uimitor 🙂
🗓️ Data eveniment: 07 APRILIE 2024
Investita ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 950 lei
Vom invata diverse tehnici de preparare dar si de plating care va vor face activitatea mult mai usoara, iar timpul de organizare cu mult mai redus.
Vom invata cum sa ne organizam pentru evenimente, rezervari numeroase si cum sa avem totul pregatit pe sectia de desert.
Vino sa ii cunosti pe Cristina Mehedinteanu Pastry Chef si pe Chef Nicolae Grigore!
Cristina este o profesionista desavarsita, fosta absolventa Horeca Culinary School, cu o experienta vasta in Londra in locatii de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, este trainer Horeca Culinary School si proprietar Cofetaria Zmeur alaturi de Chef Nicolae.
Chef Grigore Nicole cu o experienta de 10 in domeniul Horeca, absolvit cursul de bucatar la Horeca Culinary School, cu o experienta generoasa realizata in Norvegia el a lucrat atat in hoteluri de renume, precum Grand Hotel Oslo by Scandic si Moxy Oslo X, parte din grupul Marriot si Gard Taste Scandinavian Oslo.
O alta locatie unde si-a rafinat cunostintele de bucatarie este lantul de restaurante Egon, cel mai mare din Norvegia, cu specific international si norvegian. In prezent detine un laborator de cofetarie artizanala, Zmeur, impreuna cu Pastry Chef Cristina Mehedinteanu.