Fii pregatit să iti impresionezi familia si prietenii cu retete noi! Noi venim in ajutorul tau si iti propunem cateva retete traditionale de supa Ramen. Acestea sunt pline de savoare, au combinatii de gusturi si arome aparte si suntem convinsi ca iti vei alege cu greu tipul preferat dintre cele pe care le vom lucra la curs.
In Japonia restaurantele Ramen pot fi găsite în aproape fiecare colt şi sunt numeroase variante regionale ale acestui preparat.
Supa Ramen poate fi făcută din carne de vită, carne de pui, carne de porc sau peşte.
In cadrul acestui curs vei invata sa realizezi corect toti pasii de care ai nevoie pentru a face acest preparat asa cum trebuie! Interactionam cu ingrediente noi, gusturi noi si tehnici noi, toate acestea alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite!
O sa petrecem o zi alaturi de Florin Trisca care detine Centrul de Cultura Japoneza Nobori din Bucuresti, el este si un impatimit al artei culinare japoneze facand parte si din echipa noastra de traineri Horeca Culinary School.