Suntem pregatiti de o aventura gastronomica in ISTANBUL!
⬇️ ACTIVITATEA IN LABORATOR:
➡️ Sigara Borek – un produs de patiserie turcească, facut din foi foarte subtiri pentru placintă, cu umpluturaă de branză si carne. O gustare crocantă, caldă, se combina perfect cu un sos de iaurt si mentă
➡️ Ce este nautul, (in Asia mică naitul se mai numea si mazarea berbecilor 🙂) proprietatile acestuia si ce putem face din el ?
➡️ Hummus – specialitate orientala, agreata de toti cei ce vor ceva fin si delicat. Naut si tahini la bază in combinatie cu alte ingrediente si arome orientale. Vom cauta sa obtinem gustul perfect balnsand corect aromaticele din componenta sa.
➡️ Sütlaç – orez cu lapte turcesc. Cel mai iubit desert turcesc!
🍽 Misiunea noastra este de a oferi o experienta culinara, antrenanta, distractiva, inovatoare si creativa!
Sunteti pregatiti?
DESFASURARE:
➡️ 11 iunie (vineri)
➡️ interval orar : 15.30 – 19.00
Pret: 250 lei
*Pentru grupuri se acorda reduceri!
Locatie: Strada Latina nr. 6
Inscrieri & info:
☎️ +40767630734
☎️ +40726029515
📧
nisstoica@gmail.comCurs realizat in parteneriat cu Microgreens Romania 🍃🌱 si Parmafood Group