fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI

iulie 10 - iulie 14

3500LEI

🍰 Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI 🧁

 

“Scoala de vara” 10/11/12/13/14 iulie, este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile.

Cursul este deschis incepatorilor, pasionatilor si amatorilor, totul se invata de la zero!

Curs autorizat la finalul caruia obtineti in urma unei probe teoretice si uneia practice un certificat de absolvire valabil emis de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii – Initiere in cofetarie.

Curs practic in care veti realiza practice in laboratorul scolii dotat cu echipamente, ustensile si ingredientele necesare toata tematica cursului.

Cost: investiția ta în dezvoltarea cunoștințelor tale este de 2950 lei pentru inscrieri pana la data de 23 iunie.  După această dată prețul este 3500 lei.

Trainerii dumneavoastra :

Pastry Chef Nicoleta Labunet,  Rodica Bunea cake decorator si ciocolatier, Pastry Chef Lena Dobrovolskaya, alaturi de ei veti realiza practic o serie de tematici interesante pornind de la simplu la compex.

Asiguram un cadru teoretic cu informatii importante, tehnici de baza in cofetarie si abordari moderne.

A day in the class

➡️ Ce iti oferim:
✅ un laborator in care sa exersezi alaturi de noi, dotat la standarde europene;
✅ un mediu placut de ati petrece patru zile de vacanta cu noi;
✅ vom avea și o zi special dedicată chocolatei;
✅ socializare si networking;
✅ retete fabuloase si multa distractie de vacanta;
✅ relaxare si voie buna;
✅ un curs autorizat care te va ajuta in planurile tale viitoare;
✅ la final de curs obtineti in urma unei probe teoretice si uneia practice un certificat de absolvire valabil emis de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Vom studia:

➡teoria materiilor:

 ✔diferite tipuri de blaturi, tipuri de coacere, umpluturi și combinații inedite

➡aluaturi de baza in cofetarie

➡Creme de baza in cofetarie

➡Torturi – caracteristice

*BONUS – MODUL DE INGHETATA & SORBET

✅Entremets

✅Glazuri oglinda- tehnica glasajului corect

✅Glazuri rocher

➡Tehnici de pastrare si depozitare corectă a produselor.

➡ Ce vom lucra:

✅Tarte diverse

✅Checuri

✅Monoportii

✅Torturi entremets

✅Prajituri de vitrina

✅Deserturi în pahar

✅Cheesecake modern

✅Brioche

✅ciocolata, temperare, praline si decor din ciocolată

Curs practic, lucram produse impreuna cu trainerii.

Lucram urmatoarele retete:
– Brioche cu crumble de migdale
– Cake de citrice
– Cheesecake de vanilie
– Entremets lămâie și kiwi
– Monoportii haba de cacao
– Monoportii oreo și fructe roșii
– Prăjitură cu ceai matcha
– Prăjitură opera
– Tatin de pere
– Verine mojito

Produsele lucrate le luati acasa.

Nu pierde promotia de pret valabila pana pe 23 iunie.

Cost: investiția ta în dezvoltarea cunoștințelor tale este de 2950 lei pentru inscrieri pana la data de 23 iunie.  După această dată prețul este 3500 lei.

ULTIMUL LOC DISPONIBIL!

Se lucrează individual sub îndrumarea trainerilor.
Fiecare cursant își va lucra produsele.
Produsele lucrate le luați acasă.
Cursul se adresează atât începătorilor și pasionaților dar și tuturor interesatilor în dezvoltarea tehnicilor de lucru.

Program: 09.30-17.00

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca Culinary School Bucuresti
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?