🍰 Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI 🧁
“Scoala de vara” 10/11/12/13/14 iulie, este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile.
Cursul este deschis incepatorilor, pasionatilor si amatorilor, totul se invata de la zero!
Curs autorizat la finalul caruia obtineti in urma unei probe teoretice si uneia practice un certificat de absolvire valabil emis de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii – Initiere in cofetarie.
Curs practic in care veti realiza practice in laboratorul scolii dotat cu echipamente, ustensile si ingredientele necesare toata tematica cursului.
Cost: investiția ta în dezvoltarea cunoștințelor tale este de 2950 lei pentru inscrieri pana la data de 23 iunie. După această dată prețul este 3500 lei.
Trainerii dumneavoastra :
Pastry Chef Nicoleta Labunet, Rodica Bunea cake decorator si ciocolatier, Pastry Chef Lena Dobrovolskaya, alaturi de ei veti realiza practic o serie de tematici interesante pornind de la simplu la compex.
Asiguram un cadru teoretic cu informatii importante, tehnici de baza in cofetarie si abordari moderne.