Chef Joanna Artieda revine in România, pentru a doua oara la Horeca Culinary School, din Barcelona in luna Octombrie pentru a sustine doua masterclass-uri complexe cu urmatoarele tematici: Jams, Confitures and Jellies & The World of Flan & Techniques and Desserts, 30 & 31 octombrie, pentru inscrierea la ambele cursuri beneficiati de reducere – early booking 380 euro, pana la data de 05 octombrie – costul este 1250 lei, dupa aceasta data costul ambelor cursuri va fi de 430 de euro in loc de 500 euro.
Participa la un masterclass sustinut de o profesionista desavarsita, un eveniment in cadrul caruia ai ocazia sa inveti fundamente, tehnici clasice si moderne, metode de organizare cat mai eficienta, abordari si procedee inovative sugerate de Chef Joanna cu o fabuloasa experienta inclusive in restaurantele cu stele Michelin.
Aflati mai multe despre cine este Chef Joanna Artieda citind descrierea care urmeaza:
AWARDS:
2017 One of the 10 last trendsetters in the world x Pastry Revolution
2017 Madrid Fusion
2016 Best Chef of Spain
2016 Madrid Fusion
2005 Best national pastry work
+7 national awards
EXPERIENCE:
Chef for Ferrán and Albert Adrià
Creativity for the Cirque du Soleil Company
Gaggan’s collaborator with the Vivid Cuisine Company
Chef and Professor Hofmann
Professor Bell Art France and Spain
INTERNATIONAL INSTRUCTOR & CONSULTANTS + CONFERENCES.
Spain, Turkey, Mexico, United Arab Emirates, Thailand, Italy, Romania, Maroc, and more…
Aflați cum să utilizați tehnici sofisticate, dar accesibile, pentru a face gemuri creative, jeleuri, compoturi și jeleuri pentru acasă sau pentru oaspeții dvs. Descoperiți o lume de posibilități infinite în care, în cea mai mare parte, fructele sunt folosite ca ingredient principal 🍓
Pe lângă descoperirea rețetelor delicioase, veți învăța și cele mai bune practici pentru preparare, ambalare, pasteurizare, răcire și depozitare.
Acest curs se adresează publicului larg. Este pentru cei care doresc să pregătească gemuri & dulceturi creative pentru a le consuma acasă și pentru cei care doresc să dezvolte și să ofere propria linie de gemuri & dulceturi.
Understand degrees brix, temperature, and the proper pH for making jam;
Use natural and powdered pectins like a pro’;
Master the process for making jams, compotes, and jellies with impeccable textures.
*Locul se ocupa prin plata unui avans!
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 950 lei/ 200 euro, in promotia early booking, pana la data de 05 octombrie – dupa aceasta data costul este 1250 lei
Pentru inscrierea la ambele cursuri beneficiati de reducere – early booking 380 euro, pana la data de 05 octombrie – costul este 1250 lei, dupa aceasta data costul ambelor cursuri va fi de 430 de euro in loc de 500 euro.
Ne poti contacta la:
📞 +40730882288/+40767630734
📩 cristina.horecaschool@gmail.com
♥️Experiente memorabile