fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Macarons for Beginners – rețete macarons pentru începători

februarie 27 @ 10:00 am - 5:00 pm

540LEI

Macarons for Beginners

Suntem pregatiti de un atelier dulce dulce de tot! In aceasta calatorie suntem ghidati de Mihaela Constantin care are o mare psiune pentru deliciile rafinate!

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

 

Daca esti pasionat de macarons dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe depre cofetarie, te asteptam pe 27 februarie la un curs despre acest desert rafinat si sofisticat  mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru macarons.
Invata totul despre unul dintre simbolurile dulci ale Frantei, delicii asociate cu rafinamentul, eleganta si rasfatul iar in zilele noastre sunt nelipsite de la evenimente speciale.
O sa invatam despre ce bezea folosim cand vine vorba de macarons, despre timp si temperaturi de coacere, dar si despre cum facem cele mai delicioase compozitii pentru macarons.
Te asteptam cu drag!♥️
 
Cost curs: 540 lei
Data: 27 februarie
Program 10.00 – 17.00
 
Inscrieri & info:
☎️0730882288

Detalii

Dată:
februarie 27
Oră:
10:00 am - 5:00 pm
Cost:
540LEI
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Telefon:
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.