fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MASTERCLASS TORTURI ETAJATE PENTRU EVENIMENTE GLAMOUR CAKES

iulie 11, 2021 @ 10:00 am - iulie 13, 2021 @ 3:00 pm

2350RON

MASTERCLASS TORTURI ETAJATE PENTRU EVENIMENTE

CHEF Nicoleta Cristina Labunet este CÂȘTIGĂTOAREA MEDALIEI DE BROZ ÎN 2018 PENTRU CEL MAI BUN DESERT DE RESTAURANT va sustine la invitatia Horeca School un curs complex de TORTURI GOURMET

📌 DATA CURS 11, 12, 13 iulie 2021
PRET PARTICIPARE 2350 lei

Trainer Chef Nicoleta Labunet Maestra Pastelera.
11,12,13,iulie
 
PRET 2350 lei
DURATA 3 zile
MASA DE PRANZ INCLUSA
SUPORT DE CURS CU RETETE
BONUS DIN PARTEA TRAINERULUI 👇👇👇👇
🟣RETETA DE BUTTERCREAM CU BEZEA ELVETIANA
🟣RETETA DE BLAT DE CIOCOLATA, MOUSSE DE CIOCOLATA CU LAPTE, MARMELADA DE PORTOCALE, CHEESECAKE NEW YORK CU PORTOCALE, CREMA DE BRANZA CU UNT.
🟣DRIP DE CIOCOLATA CU LAPTE, ALBA, NEAGRA.
 

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

 
 
 

Ce vom lucra 👇👇👇👇
✅ torturi pe un nivel (inaltime dubla)
✅ torturi pe doua nivele
✅ tort pe 3 nivele macheta alături de partea teoretică a fiecărui element din rețeta
Ce vom invata👇
✅teoria materiilor prime
✅diferite tipuri de blaturi, tipuri de coacere, umpluturi și combinații inedite
☑blat cu banane
☑blat cu lamaie si mac
☑blat cu ciocolata
☑blat cu zmeura ,menta si busuioc
☑blat carrot cake
☑blat de ciocolata si alune
📍vom invăța cum să combinăm texturi pentru creme și umpluturi;( insertii jeleurii, marmelade, cremeux,mousse-uri pe baza de ciocolata si piureuri de fructe)
📍tehnici de însiropare – siropuri 100% naturale;
📍tehnici de lucru cu diferiți agenți de gelificare;
📍decupare corectă, nivelare și montaj al blaturilor, de la teorie la practică
📍montare de structura – torturi etajate;
📍 margini drepte pentru un efect final 100% profesional;
📍efect de catifea – ce este si cum se obtine?
📍tehnici de realizat aplicat si colorat dantela comestibila
📍alegerea coloranților pentru colorarea cremei buttercream;
📍tehnici de lucru în isomalt și decoruri din ciocolată.
📍tehnici de decorare in trend cu un mare impact vizual
☑marbel
☑ricepaper
☑panelig
☑sugar sheet,
☑wafer papel in 3 texturi
☑hârtie de orez.
☑fondant cu efect craquelado (royal icing)
☑efect piedra envejecida realizat in pasta de zahar.
☑reteta ganache pentru un finisaj perfect si profesional.
☑ rețeta personala de buttercream a trainerului, suavă și mătăsoasă, pentru finisaje si umplut.
⚠️Tehnici de pastrare si depozitare corectă a produselor.

Numarul de locuri este limitat.

Pentru inscriere ne puteti contacta la ☎️0730 882 288
Va asteptam cu placere🤗

Details

Start:
iulie 11, 2021 @ 10:00 am
End:
iulie 13, 2021 @ 3:00 pm
Cost:
2350RON
Event Categories:
,

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
+40730882288
View Venue Website
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?