Dragi părinți,
Vă invităm să participați la cursul dedicat neofobiei alimentare la copii, un program inovator, care explorează și abordează temerile legate de alimente la cei mici si nu numai.
Neofobia alimentară reprezintă frica sau reticența copilului de a încerca alimente noi, fenomen ce poate influența negativ obiceiurile alimentare și poate conduce la deficiențe nutriționale pe termen lung.
Masterclass-ul “Neofobia alimentară” este un curs intensiv de 6 h, (incluzând o pauză de prânz de 1 oră), la care participanții vor explora neofobia prin sesiuni teoretice, demonstrații practice și exerciții interactive, toate structurate astfel încât să implice atât copiii, cât și părinții si care abordează subiecte precum:
– Înțelegerea conceptului de neofobiei alimentare, cauzele acestei frici și impactul ei asupra dezvoltării copiilor.
– Psihologia alimentației la copii si cum parintii pot intervenii pozitiv.
– Strategii eficiente de depasire a acestor provocări si de modelare a comportamentului
Ne vom distra si in bucatarie pentru ca vom avea parte de:
– Demonstrații de preparare a unor mese care să stimuleze curiozitatea și interesul copiilor.
– Exerciții de degustare în care copiii sunt încurajați să încerce alimente noi, discutându-și experiențele și sentimentele.
– Vom gati impreuna, parinti si copii
Acest masterclass va echipa părinții cu instrumentele necesare pentru a ajuta copiii să depășească teama de alimente noi, în timp ce va transforma procesul de învățare într-o experiență pozitivă și plăcută pentru întreaga familie.
Cursul va fi structurat în trei etape esențiale: teorie, demo și exerciții practice.
Program curs: 10:00 – 16:00
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor este de:
Parinte +copil (9+) 550 lei
2 parinti + copil (9+) 650 lei
Copil singur (13+) 490 lei
Background professional
Ne dorim sa il cunoasteti mai bine pe Chef Bogdan Alexandrescu si sa va aducem in atentie detalii din sfera sa profesionala.
Chef Bogdan Alexandrescu, cunoscut și sub numele de Chef Dexter, este o personalitate de referinta în scena culinară românească, dar și internațională. El a fost finalist in prima ediție a MasterChef România și mai târziu a devenit foarte cunoscut prin proiectele sale inovatoare in restaurant din Bucuresti si nu numai. Amintim în special de Ibrik din Paris, care i-a câștigat recunoașterea internațională, fiind inclus în top 10 locuri de vizitat în oraș al Vogue.
Stilul său culinar îmbină aromele tradiționale balcanice cu tehnici franceze moderne, o combinație care definește abordarea sa „neonostalgică” a gătitului.
Experiența lui se întinde pe mai mult de 10 ani și a lucrat în bucătării prestigioase, inclusiv în calitate de Executive Chef la Relais & Châteaux. El pune accent pe durabilitate, folosind ingrediente din surse locale și promovând moștenirea culinară a României la nivel internațional.
În 2023, a primit titlul de Cel mai bun bucătar de hotel din România! O distinctie foarte importanta.
Educația sa culinară este impresionantă, având studii superioare de gastronomie și gust la Le Cordon Bleu din Paris. Munca sa, atât în România, cât și în străinătate, a strâns laude de la critici de top cum ar fi David Lebovitz.
De ce să participi?
Ce iti oferim:
Data eveniment: 23 Noiembrie
Program curs: 10:00 – 16:00
Parinte +copil (9+) 550 lei
2 parinti + copil (9+) 650 lei
Copil singur (13+) 490 lei
Pentru rezervarea unui loc se achita in avans!
Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te acum!
LOCURI DISPONIBILE: 6
Info & inscrieri:
☎️0767630734 / dincaramonamaria@gmail.com
LOCATIE: HORECA CULINARY SCHOOL Str. Latina nr 6, Bucuresti