fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MASTERCLASS VITRINA COFETARULUI – NICOLETA LABUNET

august 24, 2023 - august 25, 2023

1850LEI

MASTERCLASS VITRINA COFETARULUI – NICOLETA LABUNET

24 – 25 AUGUSST 2023

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de 1.850 lei, pentru inscrierile pana la data de 30 IULIE, dupa aceasta data o sa fie 2.300 lei.

Trainer: Pastry Chef Nicoleta Labunet  alaturi de care veti realiza practic o serie de tematici interesante pornind de la simplu la compex.

Acesta este un curs inedit, cu o tematica adaptata tendințelor actuale în cofetărie. Fie că ești la început de drum în acest domeniu, fie că ești pasionat (ă) și iti doresti sa-ți deschizi propriul laborator, fie că ai deja ani de experiență la activ, acest curs îți este dedicat în întregime!

A day in the class

Vei avea ocazia să participi la un modul inedit, care va îmbina în mod armonios atât partea teoretică dedicată cursului, o introducere cu privire la modul de organizare într-un laborator și, mai ales, vei realiza alături de trainerul nostru 8 rețete.

Învățați sa reproduceti si sa transformați o reteta sub diferite forme, de la tort, la prăjituri de vitrina, sau pettit gateau pentru candy bar.

Veti invata modul corect cum trebuie elaborate prăjiturile de vitrina pentru un aspect impecabil, gust senzational si cel mai important cum sa elaborezi retetele pentru a putea avea un produs in vitrina fresh, pentru un timp mai îndelungat, fără ca acesta sa se usuce.

Vom prepara deserturi cu conținut redus de zahar, mult mai sănătoase si naturale.

 Tematica:

8 preparate și o multitudine de tehnici de lucru si combinatii de gusturi si arome plus un bonus!

La finalul cursului vei avea un meniu complet, numai bun de pus în vitrina propriei afaceri și, mai mult, vei avea o bază de pornire extrem de bună pentru a crea, la rândul tău, o mulțime de combinații de produse, gusturi, texturi, numai bune de o vitrină de top!

➡️Ce vom face:
✅CHEC MARMORAT
✅MONOPORTII CIOCOLATA VISINE
✅MONOPORTII LAMAIE
✅PRAJITURA AMARETTA
✅PRAJITURA DELICE
✅PRAJITURA FRAMBOIS
✅PRAJITURA KALPINA
✅VERINE CAFEA
✅RULADA DE LAMAIE SI COACAZE (suvenir)

 Veți invata:

  • diferite tipuri de blaturi, tipuri de coacere, timp & temperature, umpluturi și combinații în funcție de glazura finală;
  • cum să combinati texturi pentru creme și umpluturi;
  • tehnici de lucru cu diferiți agenți de gelifiere;
  • diferite glazuri oglinda, glazura neutra, glazura rocher și tehnici de glasare;
  • veti invata cum sa lucrati cu glazura oglinda si glazura neutra cu pistolul;
  • decoruri din ciocololata si cele mai noi tehnici în materie de design.

*Locul se ocupa prin plata unui avans!

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288/+40767630734
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

Durată curs: 2 zile

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de 1.850 lei, pentru inscrierile pana la data de 30 IULIE, dupa aceasta data o sa fie 2.300 lei.

Data: 24 – 25 august 2023

Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu rețetele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile

📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?