Acesta vine din Suedia la București, la invitația Horeca School.
David se adaptează la locul unde se află, căutând mereu să creeze ceva nou și inovator pe care să-l poată împărtăși cu lumea.
David Vidal a crescut în Malta, încă din copilărie a lucrat în laboratorul unchiului său unde și-a hrănit pasiunea pentru gătit.
Tot în Malta a studiat apoi la Institutul de studii Turistice, iar mai târziu drumurile l-au dus prin marile hoteluri din Londra și din Europa unde și-a perfecționat alături de chefi celebri competențele în arta culinară.
În ultimii patru ani lucrează în Suedia în Stromstadt unde, în calitate de executive chef, împreună cu echipa sa, a avut ocazia să dezvolte arta plating-ului în desertul de restaurant aducând-o la nivel de excelență.
Chef David Vidal cu o largă experiență în domeniul culinar se adresează bucătarilor și cofetarilor profesioniști care doresc să interacționeze și să-și dezvolte competențe în domeniul realizării deserturilor de eveniment, precum și deserturi specifice de restaurant și chiar cofetării.
Cursul este deschis atât profesioniștilor dar și pasionaților de arta plating-ului.
Propunem realizarea următoarelor preparate pe durata a două zile de curs:
1. Cucumber, Dill, Lemon and Opalys
2. Strawberry, Raspberry, Dark Chocolate (vegan)
3. Hazelnut, Coffee and Guanaja
4.Sea Buckthorn, Dark Chocolate and Vanilla
5. White chocolate, Mango, Pineapple and Passion Fruit
6. Raspberry and Opalys
7. Blueberry, Cardamom and Dulcey
8. Blood Orange and Cinnamon
Pasionați de arta deserturilor sunteți bineveniți!
Vă așteptăm la David Vidal Masterclass!
Inscrie-te acum!
Categoria: Ateliere
Locuri disponibile: 7
Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6
Info & inscrieri:
🔴 Info & inscrieri:
📞 0726029515
📞 0767630734
📧 cristina.horecaschool@gmail.com