Curs Bucătar – în Week-End
“Bucatar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Program sambata si duminica de la 9.30-13.30
Durata: 1 luna
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!
Tematica Cursului
Principiile de baza ale gatitului:
Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire
1. Pornim la drum invatand cateva principiile de baza.
Initiere in taierea corecta a legumelor, prepararea unor sosuri si dressinguri (emulsii), aromatizarea unor preparate de baza si salate, montajul si prezentarea unei farfurii (plating);
4. Totul despre carnea rosie
5. Cele mai simple si delicioase moduri de a gati pestele si fructele de mare:
De unde vin fructele de mare, cum le alegem si in ce moduri le gatim? Dar pestele? De ce sunt importante pentru alimentatia noastra si cum sa ne asiguram ca beneficiem la maxim de calitatile lor?
6. Cum sa facem paste si orez ca un italian adevarat?



Înscrie-te la viitorul curs!

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România