Curs Bucătar – în Week-End

“Bucatar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Program sambata si duminica de la 9.30-13.30
Durata: 1 luna
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!

Tematica Cursului

Principiile de baza ale gatitului:
Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire
Ce invatam?
 

1. Pornim la drum invatand cateva principiile de baza.
Initiere in taierea corecta a legumelor, prepararea unor sosuri si dressinguri (emulsii), aromatizarea unor preparate de baza si salate, montajul si prezentarea unei farfurii (plating);

 2. Totul despre ou si mic dejun:
Informatii esentiale, tehnici din bucataria franceza pentru a obtine omleta perfecta si alte preparate care ne fac ziua mai buna, dar mai ales weekend-urile cu dimineti tarzii.
 
3. Nicio friptura fara sos!
Vom invata impreuna toate sosurile mama ale bucatariei franceze si internationale, tips and tricks pentru ca orice friptura sa poata fi inobilata in cel mai simplu, eficient si delicio mod cu putinta. O sa va lingeti pe degetet!
 
4. Totul despre carnea rosie
O data ce am devenit maestri in sosuri, a venit momentul sa aflat totul despre carnea de vita si sa spargem toate zidurile si stereotipurile de care se inconjoara. Care e povestea cu „vita in sange”, cum se gateste vita ideal si care sunt valorile nutritive atat de laudate?

5. Cele mai simple si delicioase moduri de a gati pestele si fructele de mare:
De unde vin fructele de mare, cum le alegem si in ce moduri le gatim? Dar pestele? De ce sunt importante pentru alimentatia noastra si cum sa ne asiguram ca beneficiem la maxim de calitatile lor?

 
6. Cum sa facem paste si orez ca un italian adevarat?

Cum deosebim un risotto adevarat de un pilaf? Care sunt pastele esentiale in bucataria italiana si cum sa le gasim la perfectie? Vom raspundem si la toate acestea, negresit intr-un modul interactiv si practic prin exercitiu individual.

Înscrie-te la viitorul curs!

* obligatoriu

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?