fbpx

Curs Bucătar – în Week-End

“Bucatar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Program sambata de la 9.30-13.00
Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!

Tematica Cursului

Principiile de baza ale gatitului:
Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire

1.Introducere in bucatarie:

-Taierea corecta a legumelor, metode de gatire;
– Preparare emulsii si salate;
– Aromatizarea unei salate, plate aromatice;
– Mod de prezentare;
– Plating in farfurie.

2. Importanta oului in alimentatie:

– Cum gatim oul corect.

3.Preparate lichide:

-Supe;

-Supe crema.

4.Pui & legume:

– Tehnica de preparare a carnii de pui(demo transare pui);
– Garnituri pe baza de legume.

5.American BBQ:

– Burger de la zero;
– Ribs cu sos bbq de casa.

6.Peste si fructe de mare:

– Cum le alegem? Cum le gatim?

7.Preparate asiatice:

– Curry de pui;

– Noodles cu legume;

– Salata calda asiatica.

Înscrie-te la viitorul curs!

* obligatoriu

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.