Curs Bucatar In Weekend – Invata sa gatesti ca un CHEF

Curs Bucatar In Weekend – Invata sa gatesti ca un CHEF

30 ianuarie

2.800 lei

Participă la cursul de bucatar în week-end!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

A day in class

Curs susținut de Chef Cristian Fratieanu și echipa sa

“Bucatar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Program sambata de la 9.30-13.00
Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!

Tematica Cursului

Principiile de baza ale gatitului:

Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire

1.Folosirea corecta a unui cutit profesional

-Taierea corecta a legumelor
– Preparare  emulsii si salate
–  Aromatizarea unei salate;
– Mod de prezentare;
– Plating in farfurie.

2. Importanta oului in alimentatie

– cum gatim oul corect

3.Sosurile de baza

– Realizarea si asocierea corecta a sosurilor cu diferite tipuri de proteina.

4.Preparate pe baza de legume

– Invata sa gatesti corect legumele, transformandu-le in garnturi gustoase si complexe.
– Piureuri cremoase si aerate si alte garnituri sotate sau preparate in cuptor.

5.Totul despre carnea rosie

– Tehnici de gatire  carne vita, porc.
-Timpi si temperaturi

6.Peste si fructe de mare

– De unde vin fructele de mare, cum le alegem si in ce moduri le gatim.

7.Orezul si pastele fainoase

– Risotto
– Paste facute in casa dupa retete traditionale autentice

Inscrie-te acum!

Categoria: Masterclass

Locuri disponibile: 7

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love