
Curs Bucatar Sef Specializare Februarie 2021
22 februarie
5.500 lei
4.950 early booking (pana la 10 februarie )
Participă la cursul de bucatar sef specializare!
Acesta este un curs de formare profesionala, autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ce se finalizeaza cu un examen teoretic si practic, sustinut in fata unei comisii acreditate, formata din specialisti si bucatari sefi invitati.
A day in class



Cursul se adreseaza profesionistilor care inteleg ca BUCATARUL SEF coordoneaza bucataria sa, si trebuie sa isi insuseasca proceduri de management si HACCP precum si de food cost si ingineria meniului.
cursul este creat din dorinta noastra si a Chef Instructorilor de a impartasii din cunostintele si experientele lor, bucatarilor profesionisti care doresc sa se dezvolte profesional
Experienta celor 10 ani de educatie profesionala ne-a ajutat sa cream un curs de specializare complex, echilibrat, cu metode de predare europene bazate pe aplicatii practice si teoretice si sustinut de catre cei mai buni Chef Instructori din Romania
Istoria Gastronomiei
Nutritie
HACCP si aplicarea corecta a procedurilor
Legislatie
Coordonarea activitatii de productie si a calitatii
Eficienta in bucatarie
Managementul resurselor umane si leadership
Strategii pentru dezvoltarea meniului
– ingineria meniului, achizitii, stoc control, food cost –
Utilizarea ingredientelor de sezon
Sous Vid- atelier practic- tehnici complexe de lucru
Tendinte in Gastronomia moderna – atelier practic-
Modul ORGANIZARE EVENIMENTE -teorie si practica
Art plating
Guest chefs demonstration
Comunicare si dezvoltare personala
Aplicatii practice in cadrul scolii cu fiecare Chef Instructor
INSTRUCTORI FORMATORI
Chef Cristian Paul Fratieanu
Chef Victor Melian
Chef Nico Lontras
Chef Johnny Susala
Chef Stefan Daniel Popescu
Gorgan Gabriel- Specialist in comunicare
Cristian Cristea – BDD HoReCa
Durata si derularea cursului
Durata completa a cursului este de 8 saptamani
Lectiile de curs pot avea o durata ce variaza intre 2 h si 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursantii au o pauza de 15 minute.
Orele de curs au loc in zilele de luni, marti si miercuri ale fiecarei saptamani.
Conditii de acces
Calificare bucatar (certificat de calificare )
Experienta in domeniu
Disponibilitatea de a participa la curs in proportie de 80%, pentru a avea dreptul de sustinere a examenului final