Curs Bucatar Sef Specializare Februarie 2021

Curs Bucatar Sef Specializare Februarie 2021

22 februarie

5.500 lei

4.950 early booking (pana la 10 februarie )

Participă la cursul de bucatar sef specializare!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotriva răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Taxa procesare dosar inscriere 150 lei (se achita odata cu prima rata)

Acesta este un curs de formare profesionala, autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ce se finalizeaza cu un examen teoretic si practic, sustinut in fata unei comisii acreditate, formata din specialisti si bucatari sefi invitati.

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

A day in class

curs de gastronomie

Cursul se adreseaza profesionistilor care inteleg ca BUCATARUL SEF coordoneaza bucataria sa, si trebuie sa isi insuseasca proceduri de management si HACCP precum si de food cost si ingineria meniului.

cursul este creat din dorinta noastra si a Chef Instructorilor de a impartasii din cunostintele si experientele lor, bucatarilor profesionisti care doresc sa se dezvolte profesional

Experienta celor 10 ani de educatie profesionala ne-a ajutat sa cream un curs de specializare complex, echilibrat, cu metode de predare europene bazate pe aplicatii practice si teoretice si sustinut de catre cei mai buni Chef Instructori din Romania

Tematica de curs

Istoria Gastronomiei

Nutritie

HACCP si aplicarea corecta a procedurilor

Legislatie

Coordonarea activitatii de productie si a calitatii

Eficienta in bucatarie

Managementul resurselor umane si leadership

Strategii pentru dezvoltarea meniului

– ingineria meniului, achizitii, stoc control, food cost –

Utilizarea ingredientelor de sezon

           Sous Vid- atelier practic-  tehnici complexe de lucru

Tendinte in Gastronomia moderna – atelier practic-

Modul ORGANIZARE EVENIMENTE -teorie si practica

Art plating

Guest chefs demonstration

Comunicare si dezvoltare personala

Aplicatii practice in cadrul scolii cu fiecare Chef Instructor

INSTRUCTORI FORMATORI

Chef Cristian Paul Fratieanu

Chef Victor Melian

Chef Nico Lontras

Chef Johnny Susala

Chef Stefan Daniel Popescu

Gorgan Gabriel- Specialist in comunicare

Cristian Cristea – BDD HoReCa

Durata si derularea cursului

Durata completa a cursului este de 8 saptamani

Lectiile de curs pot avea o durata ce variaza intre 2 h si 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursantii au o pauza de 15 minute.

Orele de curs au loc in zilele de luni, marti si miercuri ale fiecarei saptamani.

Conditii de acces

Calificare bucatar (certificat de calificare )

Experienta in domeniu

Disponibilitatea de a participa la curs in proportie de 80%, pentru a avea dreptul de sustinere a examenului final

Scoala este echipata cu posturi de lucru individuale, precum si toate dotarile necesare unei formari de calitate

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Bucătar Șef

Locuri disponibile: 1

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love