fbpx

CURS BUCĂTAR SPECIALIST DIETETICIAN

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

În urmă cu mai bine de 2000 de ani, Hipocrate făcea următoarea afirmație: ”Alimentul să-ți fie medicament, iar medicamentul aliment”!

Aceasta ar argumenta importanța unei alimentații sănătoase, echilibrate, pledând pentru moderație, varietate, diversificare și selectarea adecvată a ingredientelor și tehnicilor de prelucrare.

Horeca Culinary School vă propune un curs de perfecționare Bucătar Specialist Dietetician.

Cursul se adresează în primul rând profesioniștilor din domeniul culinar, dar sunt bineveniți toți cei care doresc să acumuleze informații în acest domeniu atât de actual: dietetica meniurile vegetariene, alergeni alimentari.

URMĂTORUL CURS:

Program realizat cu avizul tehnic al Ministerului Turismului și autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Informații suplimentare

Istoria ne arată preocuparea oamenilor privind optarea pentru un stil de viață sănătos încă din cele mai vechi timpuri, iar civilizația modernă a venit cu provocări alimentare și metabolice care nu mai pot fi abordate doar prin intuiție și talent!

Este necesar azi, mai mult ca oricând, ca bucătarul profesionist să abordeze toate aspectele tehnologice pentru potențarea caracteristicilor nutriționale ale preparatelor culinare, incluzând selectarea adecvată a ingredientelor și echipamentelor.

Alimentația este responsabilă pentru buna funcționare a organismului uman și a stării de bine a acestuia, fiind demonstrată științific ca factor indispensabil unei dezvoltări fizice și mentale armonioase.

Un stil de viață sănătos înseamnă o alimentație corectă și completă, adaptată nevoilor metabolice ale consumatorului.

Bucătarul specialist/vegetarian/dietetician fiind profesionistul care învață cum să echilibreze caracteristicile senzoriale ale preparatelor culinare cu valoarea nutritivă și energetică, învățând să gătească savuros și gustos în același timp sănătos.

 Absolvenții vor fi specializați și autorizați să:

✓ Ofere consiliere nutrițională;
✓ Alcătuiască diete/meniuri speciale pentru colectivități (grădinițe, after-school, ș.a);
✓ Folosească și să-și sfatuiască clienții cu privire la metodele de gastrotehnie utilizate în prepararea meniurilor zilnice;
✓ Să aplice în restaurant într-un mod clar și argumentat cunostințele dobândite pe parcursul programului.

Înscrie-te la viitorul curs!

* obligatoriu

La finalizare participanții la program obțin un

Certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

BENEFICIILE ABSOLVENȚILOR HORECA SCHOOL

Centrul de formare profesională Horeca School cu o activitate de 11 ani în domeniu, este recunoscut național și internațional prin parteneriate externe.

Absolvenții Horeca School nu au nevoie de recomandări suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formării profesionale.

Ce oferim cursanților:

– un spațiu de învățare în laborator dotat cu echipamente și ustensile de ultimă generație pentru lecții practice individuale;
– traineri Chefi profesioniști;
– diplomă acreditată de Ministerul Muncii;
– program de formare autorizat.

La Horeca School ne preocupăm intens de asigurarea condițiilor de siguranță împotriva răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectăm și igenizăm spațiile în mod current.
Așteptăm cu plăcere să vă cunoaștem la curs!

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?