Curs Cofetar În Weekend

Curs Cofetar în Weekend

Ianuarie 2020

2.800 lei

Participă la cursul de cofetar în week-end!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

A day in class

Cursul este sustinut de Pastry Chef Cristina Mehedinteanu

Cu o experiență de peste patru ani în Londra, timp în care a creat deserturi în unele din cele mai cunoascute locații de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, Cristina Mehedințeanu, va împărtăși din cunoștințele și pasiunea ei pentru cofetărie și deserturi minunate împreună cu dumneavoastră.

1. Aluaturi fragede partea 1 – 4 tipuri de fursecuri

(cookies cu picaturi de ciocolata, fursecuri umplute cu crema, pricomigdale, cookies fara faina)
Fursecurile sunt printre cele mai indragite produse dulci de cofetarie. Si cei mici le iubesc.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza si lucrul cu aluatul fraged: tipuri de aluaturi.
Introducere in cofetarie si materia prima folosita in laborator.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.
Invatam secretele aluatului fraged, cum se formeaza, decupeaza si coace

2. Aluaturi fragede 2 – tarte dulci si sarate

Tartele dulci si sarate sunt la mare cautare in cofetarii.
Aflam impreuna cum le putem realiza acasa fara probleme.
Tarta dulce cu crema patisera si decorata cu fructe.
Teorie si practica in folosirea fructelor in deserturi.
Quiche sarat cu legume pentru un pranz delicios.

3. Blaturi si emulsii – checuri si muffins

Ce sunt emulsiile? Ele stau la baza tuturor produselor de cofetarie.
Checuri clasice si moderne decorate cu frisca si fructe sau crema de ciocolata.
Muffins pentru adulti si copii.
Mufins simple si umplute.
Tehnici de folosire corecta a posului.
Cursului

4.Aluat oparit – eclere si choux

Secretele aluatului oparit le dezvaluim impreuna.
Realizam aluatul si turnam cu posul eclere si choux.
Realizam crème pentru umplut eclerele si décor din glazura de ciocolata sau zahar pudra.

5. Torturi clasice – carrot cake, tort de ciocolata, cheesecake.

Torturi pentru zile de nastere si ocazii speciale.
Introducere in tehnici de decor de baza.
Realizam impreuna blaturi si crème.
Invatam sa montam un tort.
Decoram torturi.

6. Aluaturi dospite – Babka si cozonac

Cel mai popular produs romanesc de patiserie
– cozonacul si varianta lui evreiasca, Babka.
Cum realizam un aluat dospit cu drojdie?
Ce inseamna aluat dospit?
Realizam impreuna aluaturile, dospim, formam si coacem.

7. Torturi moderne – mousse cake si glazura oglinda

Realizam impreuna un tort modern cu crema aerata mousse de ciocolata.
Montam si decorm cu glazura oglinda.

Ce este „Cofetar în Weekend”?

“Cofetar în weekend” este un curs care se adresează pasionaților de arta deserturilor și celor care nu au posibilitatea să urmeze un curs de lungă durată.
Lecții de weekend, ateliere în care vom învață 100% practic!
Te inițiem, te ajutăm să descoperi calitățile tale creative, artistice, te orientăm chiar într-o posibila carieră.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar în weekend creat să vină în întâmpinarea celor interesați de arta deserturilor.
Program sâmbăta de la 9.30-13.00
Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe gânduri, fii cofetar în weekend!

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar/ Ateliere

Locuri disponibile: 1

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love