Curs Cofetar În Weekend

Curs Cofetar în Weekend

8 Mai 2021

2.800 lei

Participă la cursul de cofetar în week-end!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

A day in class

Cursul este sustinut de Pastry Chef Cristina Mehedinteanu

Cu o experiență de peste patru ani în Londra, timp în care a creat deserturi în unele din cele mai cunoascute locații de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, Cristina Mehedințeanu, va împărtăși din cunoștințele și pasiunea ei pentru cofetărie și deserturi minunate împreună cu dumneavoastră.

Modul 1 – Fursecuri

Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.

Modul 2 – Aluatul fraged (tarte dulci)

Tartele dulci sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Produsul realizat la curs este tarta dulce cu crema patisera si decorata cu fructe.

Modul 3 – Aluatul oparit (eclere si choux)

Secretele aluatului oparit le dezvaluim in cadrul modului 3.
Realizam aluatul de eclere si choux de la zero si turnam cu posul.
Gatim crème pentru umplut eclerele si décor din glazura de ciocolata sau zahar pudra.

Modul 4 – Aluatul dospit (Babka)

Cel mai popular produs de patiserie – Babka, cozonacul evreiesc. Acest cozonac dulce este umplut cu o crema bogata de cacao si nuci, impletit si insiropat dupa coacere. O minune!
La curs aflam informatii despre aluaturile cu drojdie, cum trebuie sa avem grija de drojdie ca sa creasca, cum dospim si cum se prepara cei mai gustosi cozonaci de Craciun si Paste.

Modul 5 – Checuri si muffins

Ce sunt emulsiile? Ele stau la baza tuturor blaturilor. Incepem lectia despre blaturi cu retete de checuri si briose dulci. O sa realizam impreuna chec cu banane si caramel, chec marmorat si briose Red Velvet.

Modul 6 – Torturi clasice

Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de décor.
Invatam sa montam un tort si sa decoram un tort. Torturile sunt Padurea Neagra, Carrot Cake si Opera.

Modul 7 – Torturi entremet

La ultimul modul, combinam toate tehnicile invatate pe parcurs si cu ajutorul mai multor elemente, precum blaturi, jeleuri, crème si mousse-uri montam torturi entremets.
Aceste torturi moderne pot lua diverse forme, fiind realizate in mulaje de silicon si sunt racite instant in abatitoare profesionale. Glazurile si decorul sunt moderne si minimaliste. Printre torturile realizate la curs se afla tort cu mousse de ciocolata cu vanilie si caramel, tort cu mousse de fructe si tort exotic.

Ce este „Cofetar în Weekend”?

“Cofetar în weekend” este un curs care se adresează pasionaților de arta deserturilor și celor care nu au posibilitatea să urmeze un curs de lungă durată.
Lecții de weekend, ateliere în care vom învață 100% practic!
Te inițiem, te ajutăm să descoperi calitățile tale creative, artistice, te orientăm chiar într-o posibila carieră.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar în weekend creat să vină în întâmpinarea celor interesați de arta deserturilor.
Program sâmbăta de la 9.30-13.00
Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe gânduri, fii cofetar în weekend!

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar/ Ateliere

Locuri disponibile: 4

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love