Curs de formare profesionala Cofetar/Patiser C49 - dimineata

curs-cofetar-patiser-horeca-school

Curs de formare profesionala Cofetar/Patiser C49 – dimineata

Alege sa urmezi un curs de cofetar-patiser cu program dimineata!

22 februarie

5.950 lei

5.400 early booking (pana la 15 ianuarie )

Curs de formare profesionala cofetar-patiser.
Alege sa urmezi un curs de cofetar patiser cu program dimineata!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Taxa procesare dosar inscriere 150 lei (se achita odata cu prima rata)

Inscrie-te acum si primesti cadou participarea la un masterclass!

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

A day in class

curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
GRUPA C45  CU PROGRAM DIMINEATA

Orele de curs au loc 2  zile/saptamana de la 10:00-13:30

SCHIMBAM VIETI, DESCOPERIM TALENTE!!!

Te initiem, te formam profesional, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam in cariera sau in deschiderea propriului laborator.

Programul Horeca School pentru calificare in meseria de cofetar se desfasoara pe parcursul a 20 de saptamani.

Invatam practic in laboratorul scoala dotat cu toate echipamentele necesare .

Folosim ingrediente naturale la toate retetele din tematica cursului

Lucram la statii de lucru individuale sub indrumarea unor a dintre cei mai buni pastry Chefi romani dar si internationali.

Internship de practica in locatii partenere in limita posibilitatilor generate de situatia actuala COVID-19.

PASTRY CHEF GUESTS

Hans Ovando
Hans Ovando Master Ciocolatier al Spaniei este unul dintre cei mai cunoscuti cofetari si ciocolatieri din lume, castigator al multor competitii internationale, Champion of World Chocolate Masters Spain, castigator al mai multor premii la Campionatul WCM din Paris cu abilitati pedagogice extraordinare, va sustine modulul de torturi clasice in interpretare moderna in cadrul cursului.

A fost certificat in scolile de patiserie Hofmann, Espaisucre & Valrhona L’ecole Du Grand Chocolat, profitand pe deplin de timpul petrecut alaturi de unul dintre cei mai prestigiosi patiseri. Fiecare dintre profesorii lui a contribuit foarte mult la parcursul sau profesional.

 

Fabio Nazzari

Fabio Nazzari – Maestro Pasticcere si Maître Chocolatier va sustine modulul “Gluten Free” in cadrul cursului de 

cofetar/patiser.

Fabio dirijeaza de ani buni cofetaria cu acelasi nume, un minunat butic cu creatii alese. Acest loc are o istorie fascinanta, a fost fondat in 1913 de strabunicul sau.
Stilul sau reflecta legatura dintre trecut, pe care Fabio l-a avut alaturi de familia sa si drumul sau presarat cu o multitudine de experiente care l-au purtat pe plan international.

Cu un puternic accent pe orele practice, programul scolii noastre isi propune sa va invete tehnicile esentiale, subliniind elemente cheie si metodele care va permit sa mergeti dincolo de retete si sa va creati propriile formule.

Programul este gandit astfel incat sa va puna bazele cofetariei moderne, explicand nu doar retetele, ci mai ales chimia din spatele fiecarei retete, punand in evidenta de ce se intampla anumite fenomene si explicand logic de ce este necesar sa facem anumite lucruri pentru a obtine un rezultat bun.

Cofetaria este in mare parte chimie si logica si exact asta ne propunem sa va demonstram – ca magia nu isi are locul in cofetarie, ci mai degraba ca daca intelegi fiecare ingredient in parte si proprietatile lui, vei sti cum sa il procesezi si ce tehnica sa aplici pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Costul cursului include materiile prime folosite in aplicatiile practice, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, prestatia trainerilor/instructorilor locali si internationali, materiale, retete  si suport de curs tiparit, sustinerea examenului final.

Durata cursului este de 18 saptamani si include ore de practica si teorie in laboratorul scolii dar si internship in locatiile partenere in timul ultimilor 8 saptamani de curs.

Uniforma este oferita de catre scoala !
OPTIONAL   MODUL NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA

Autorizat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei.   Conform legislatiei in vigoare certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatie publice,H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena.

Cursul cuprinde si internship de practica in laboratoare partenere cu un program in functie de disponibilitatea de timp a cursantului.

curs cofetar dupa amiaza

STRUCTURA CURSULUI

INTRODUCERE IN COFETARIE:

HACCP;

Ingrediente de baza in cofetarie;

Introducere in tehnici de decor de baza;

Realizarea conului din hartie, folosirea corecta a posului;

Teorie si practica in folosirea fructelor in deserturi;

Tehnici de baza pentru folosirea oualelor in deserturi;

Lucrul cu zaharul.

Aluaturi de baza:

Tehnici de baza si lucrul cu aluatul dospit si  fraged

Seminar special – Lectie deschisa;

Cum ne organizam activitatea intr-un laborator propriu de cofetarie.

ATELIERE PRACTICE:

Knife skills;

Cake decor;

Ciocolata;

Deserturi de ciocolata;

Fursecuri si biscuiti;

Torturi si prajituri clasice;

Pasticerie italiana;

Aluaturi si foietaj folosite in patiserie;

Produse de viennoiserie;

Muffins & cupcakes;

Gelaterie.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar-Patiser

Locuri disponibile: 3

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love