fbpx

CURS NOȚIUNI DE IGIENĂ

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

Un curs despre Igienă și noțiunile fundamentale ale acesteia autorizat de Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Educației.

URMĂTORUL CURS:

Autorizat de Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Educației

Informații suplimentare

Conform legislației în vigoare certificarea instruirii privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă este obligatorie pentru operatorii care desfășoară activități în domeniul alimentației publice

– H.G. 857/2011, publicată în M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementează sancțiunile aplicabile în cazul nerespectării normelor de Igienă.

Lipsa unui certificat de instruire, privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă se pedepsește cu o amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice care angajează personal căruia îi lipsește aceasta atestare.

BENEFICIILE ABSOLVENȚILOR HORECA SCHOOL

Centrul de formare profesională Horeca School cu o activitate de 11 ani în domeniu, este recunoscut național și internațional prin parteneriate externe.

Absolvenții Horeca School nu au nevoie de recomandări suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formării profesionale.

La Horeca School ne preocupăm intens de asigurarea condițiilor de siguranță împotriva răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectăm și igenizăm spațiile în mod current.

Înscrie-te la viitorul curs!

* obligatoriu
Așteptăm cu plăcere să vă cunoaștem la curs!

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?