Curs Profesional de Patiserie și Panificație clasică și internațională

Curs Profesional de Patiserie și Panificație clasică și internațională

➡️ Data incepere: 26 noiembrie

✅ Durata: 10 saptamani

➡️ Program: 2 zile/saptamana 10.00-13.30

📍 Locatia: Horeca School, Strada Latina nr. 6

3950 lei

Participă la cursul profesional de patiserie și panificație clasică!

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

A day in class

✅ Iti doresti sa te specializezi sau sa iti dezvolti propriul business? Ai ajuns in locul potrivit!
➡️ La acest curs de patiser se vor destainui secretele acestei meserii, atat pentru cei care vor sa debuteze in aceasta profesie, sa se specializeze dar si pentru cei ce isi doresc deschiderea unei afaceri in acest domeniu.
🔜 Incepand cu data de 24 noiembrie alaturi de Dragos Radu de la Frank Dessert Bar incepem noul nostru program, un curs de patiserie cu o durata de 10 saptamani. 
📚 Programul este de 2 zile pe saptamana de la 10.00 – 13.30.
Este un curs de 10 saptamani ce pune accent pe ateliere practice sustinute in laboratorul scolii.
La Horeca School inveti in spatii modern utilate, unde toate temele cursului se realizeaza practic individual sau in grupe mici. 
Este un curs destinat iubitorilor de dulce, fie ei profesionisti sau doar pasionati.

 

Tematica Cursului

Saptamana 1

Lectia 1 – Ingrediente folosite in patiserie / Utilaje folosite in industrie / Norme HAACCP

Lectia 2 – Aluaturi fragede (biscuit sable, sable migdale, sable Breton, aluat clasic de tarte, aluat crumble, cookies, biscuit sarati)

Saptamana 2

Lectia 3 – Aluat laminat – foietaj

Lectia 4 – Aluat laminat – produse cu foietaj

Saptamana 3

Lectia 5 – Aluat oparit choux – eclere si choux

Lectia 6 – Aluat de clatite si gogosi (blini, langosi, gogosi americane, churros)

Saptamana 4

Lectia 7 – Aluaturi dospite (brioche, olive oil brioche, savarin, babka, panettone)

Lectia 8 – Aluaturi dospite continuare

Saptamana 5

Lectia 9 – Ciocolata (lucrul cu ciocolata, temperare, bomboane si trufe)

Lectia 10 – Ciocolata

Saptamana 6

Lectia 11 – Aluaturi cu agenti de crestere chimici (joconde, genoise, daquoise, ladyfingers, roulade, financiers, macarons, tuiles)

Lectia 12 – Continuare aluaturi

Saptamana 7

Lectia 13 – Crème si mousse-uri (frangipane, crème anglaise, crema de patiserie, chantilly cream, buttercream, diplomat cream, mousse de fructe)

Lectia 14 – Confectii de zahar, gemuri, compoturi de fructe si bezele

Saptamana 8

Lectia 15 – Aluat de placinte – spanakopita, baklava, impletituri romanesti

Lectia 16 – Aluat de placinte continuare

Saptamana 9

Lectia 17 – Aluat de paine (info despre faina, drojdie, maia, feluri de maia, biga, polish, paine cu maia Tartine, paine fara framantare, focaccia, baguettes)

Lectia 18 – Aluat de paine continuare

Saptamana 10

Lectia 19 – Sosuri, glazuri si decoruri (glazuri de ciocolata, glazuri lucioase, coulis de fructe, sos de ciocolata, sos sabayon, caramel, dolce de leche)

Lectia 20 – Aluat de paste

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs patiser

Locuri disponibile: 5

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love