Curs Sous Vide – Chef MArco Favino

Curs Sous Vide – Chef MArco Favino

9 – 10 noiembrie

500 lei

Gatim sous vide vs gatim clasic. Cum si de ce?

La Horeca School ne preocupăm...

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

Tehnica sous vide este un subiect despre care toti spun ca au auzit de ea, multi spun ca o cunosc bine dar putini stiu sa o foloseasca corect.

A day in class

Marco Favino

Chef Trainer

Ce este tehnica de gatire ”Sous Vide”?
Care sunt beneficiile gatitului ”Sous Vide”?
Ce vom studia la curs?
Sã gatim corect la temperatura joasa sous vide.
Sa folosim pregatirile de baza cum sunt Sare Echilibrata, Rub, Saramura si Marinarea.
Sa asezonam corect carnea gatitta sous vide sis a o prezentam pe farfurie intr-un plating adecvat creativitatii fiecaruia.
Cursul se adreseaza celor care vor sa-si perfectioneze tehnica dar si amatorilor de gatit care doresc sa invete despre aceasta.
Vom discuta despre diferite categorii de ingrediente: Vita, Peste, Pasere, Porc, Legume.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Bucătar

Locuri disponibile: 3

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love