All Day

ARTISAN BREAD MASTERCLASS – FRANCESCO LUIGI CARUSI

Strada Latină nr 6, București

CE VOM LUCRA:
- pâine cu maia;
-3 pâini cu aluat:
Paine aromată cu rozmarin și nuci
Paine cu grâu integral în interior
O reteta cu apă aromată infuzata + condimente
-ciabatta;
-focaccia cu biga si diferite tipuri de toppinguri.

1.400LEI
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.