Management pentru Antreprenori

Management pentru Antreprenori

Acest program a fost creat din dorinta de a impartasi din experienta trainerilor nostri.


Prin ce ne diferentiem de ceilalti? A deschide un restaurant inseamna curaj, perseverenta, inventivitate, know-how. A fi manangerul unui restaurant presupune o mare capaitate de munca  si organizare, de intuitie, de adaptare la nou, de cunostinte in domeniu. Deschiderea unui restaurant este un pas important. Ciferele de afaceri previzionate se calculeaza in functie de pretul mediu al unui meniu, numarul zilelor de deschidere, profit inregistrat, frecventa clientilor. Niciun aspect al afacerii nu trebuie neglijat. De la pret de cost, la materie prima,  forta de munca, starea economica a societatii, legislatie, spiritul inovator, amplasamentul locatiei, echipa, marketing, toate acestea fac parte din business. Acestea sunt elementele esentiale ale unei afaceri, informatii pe care le conectam si vi le oferim in programul pentru Management Antreprenorial.

Fischer Investments, una dintre cele mai de succes companii de investitii la nivel global, a publicat rezultatele unei analize si a dovedit statistic ca cel mai sigur mod de a obtine castiguri este conducerea propriului business intr-un mod eficient.
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Formular Inscriere

Vezi Cursurile de Management pentru Antreprenori marca Horeca School active.

Spread the love