Ateliere & Evenimente Corporate

Ateliere si Evenimente Corporate

Conform studiilor de specialitate din domeniul resurselor umane este  indica faptul ca voia buna este un factor foarte important pentru gestionarea si inbunatatire productivitatii angajatilor, contribuind direct la construirea unei culturi organizationale solide.


De aceea Horeca Culinary School a venit in intampinarea acestei nevoi, prin experiente culinare inedite, intr-un mediu creativ care incurajeaza nevoia de socializare a unei echipe. Prieteni sau corporatisti, descopera ca gatitul devine o activitate relaxanta si creativa. O experienta culinară unica, in cadrul atelierelor de gatit, participantii au șansa să experimenteze îndrumati de un Chef, cele mai importante trucuri in bucatarie. Distractia si creativitatea vor fi la ele acasa!

Classes Pricing:


Atelierele avand la baza activitati culinare, sunt un mix intre lucrul in echipa si socializare. Genul acesta de actiune este ales atunci cand cauti timp de calitate impreuna cu colegii, deconectare si de ce nu insusirea unor tehnici de gatit si de nutritie. Multi dintre cei prezenti in cadrul masterclass-urilor au afirmat ca acesta este un echivalent al cursurilor de perfectionare.

Formular Inscriere

    Vezi Atelierele si Evenimentele Corporate marca Horeca Culinary School active


    Vezi cateva imegini de la Atelierele si Evenimentele Corporate

    Horeca Culinary School 

    Spread the love