Curs Bucatar Specialist Dietetician

Curs Bucatar Specialist Dietetician

In urmă cu mai bine de 2000 de ani, Hipocrate facea următoarea afirmatie: ”Alimentul sa-ti fie medicament, iar medicamentul aliment”!

Aceasta ar argumenta importanta unei alimentații sănătoase, echilibrate, pledand pentru moderatie, varietate, diversificare si selectare adecvata a ingredientelor si tehnicilor de prelucrare.


Istoria ne arata preocuparea oamenilor privind optarea pentru un stil de viata sanatos inca din cele mai vechi timpuri, iar civilizatia moderna a venit cu provocari alimentare si metabolice care nu mai pot fi abordate doar prin intuitie si talent! Este necesar azi, mai mult ca oricand, ca bucatarul profesionist sa abordeze toate aspectele tehnologice pentru potențarea caracteristicilor nutriționale ale preparatelor culinare, incluzand selectarea adecvata a ingredientelor si echipamentelor. Alimentatia este responsabila pentru buna functionare a organismului uman si a starii de bine a acestuia, fiind demonstrata stiintific ca factor indispensabil unei dezvoltari fizice si mentale armonioase. Horeca Culinary  School va propune un curs de perfectionare Bucatar Specialist Dietetician. Cursul se adreseaza in primul rand profesionistilor din domeniul culinar, dar sunt bineveniti toti cei care doresc sa acumuleze informatii in acest domeniu atat de actual : dietetica meniurile vegetariene, alergeni alimentari.

Classes Pricing:

 • 1 – 5 sessions per month     $69.00
 • 5 – 15 sessions per month     $59.00
 • 15 – 30 sessions per month     $49.00

Un stil de viata sanatos inseamna o alimentatie corecta si completa, adaptata nevoilor metabolice ale consumatorului. Bucătarul specialist/vegetarian/dietetician fiind profesionistul care invata cum sa echilibreze caracteristicile senzoriale ale preparatelor culinare cu valoarea nutritiva si energetica, invatand sa gateasca savuros si gustos în acelasi timp sanatos. Absolvenții vor fi specializați și autorizați să:

 • Ofere consiliere nutrițională 
 • Alcatuiasca diete/meniuri speciale pentru colectivități (grădinițe, after-school, ș.a)
 • Folosească și să-și sfatuiască clienții cu privire la metodele de gastrotehnie utilizate în prepararea meniurilor zilnice
 • Sa aplice in restaurant intr-un mod clar si argumentat cunostintele dobandite pe parcursul programului 

Program realizat cu avizul tehnic al Ministerului Turismului și autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei. La finalizare participantii la program obtiun un Certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul educatiei.

No grid was found for: Evenimente Dietetician.
Formular Inscriere

  Vezi cursurile de Bucatar Specialist Dietetician marca Horeca School active.


  Spread the love