Curs Barman

Curs Barman

Vrei un curs barman de calitate ? Telul nostru a fost si este de a aduce plus valoare in activitatea studentilor nostri, fie ca activeaza deja în domeniu sau sunt doar pasionati.


Cursul de barman preparator isi propune sa te instruiasca pentru o cariera de succes, oferindu-ti cea mai buna pregatire! Cum devii BARMAN? Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa vii la scoala! Un barman bun trebuie sa stie sa improvizeze cu succes atunci cand situatia o cere.

 La Horeca Culinary School vei afla cateva dintre secretele din spatele barului si vei face “cunoștinta” cu diverse bauturi, cu povestile si modul lor de preparare.

La acest curs vei invata: – despre istoria barului si a cocktail-urilor; – cum este structurat un bar si cum se amenajeaza; – instrumentele de bar, structurate si detaliate; – cum si cand sa folosesti fiecare instrument dintr-un bar intr-un mod cat mai corect; – despre fiecare tip de pahar, insoțit de poze si explicatii cu privire la întrebuintarea lui; – cum sa folosesti fructele si legumele pentru a decora bauturile in amestec; – cele mai cunoscute tehnici de preparare si servire; – mixologie. Multi dintre cei prezenti in cadrul masterclass-urilor au afirmat ca acesta este un echivalent al cursurilor de perfectionare.
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Formular Inscriere

    Vezi Cursurile de Barman marca

    Horeca Culinary School active


    Vezi cateva imagini de la Cursul de Barman

    Horeca Culinary School

    Spread the love