Curs Ospatar

Curs Ospatar

De ce sa faci acest curs ospatar ? Unul dintre argumentele care pledeaza in favoarea alegerii meseriei de ospatar este mediul deosebit in care isi desfasoara activitatea, unde cei cu care interactioneaza au o atitudine mult mai joviala, relaxata, fata de alte meserii, in care se interactioneaza cu publicul.


Nu de putine ori, ospatarii foarte bine pregatiti, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, sunt solicitati de firmele mari de recrutare, pentru companii mari, atat din tara cat si din mediul international. Un ospatar care isi iubeste meseria ajunge sa performeaza la un nivel foarte inalt, de unde si rata mare de accedere in functii superioare in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea. Munca ospătarului este conectata direct la cea a bucătarului și  a cofetarului sau patiserului completand experienta oferita oaspetilor printr-o servire corespunzătoare. De calitatea muncii lui depinde în mare măsură bunul renume al restaurantului!
 • 1 – 5 sessions per month     $69.00
 • 5 – 15 sessions per month     $59.00
 • 15 – 30 sessions per month     $49.00

Ospătarul trebuie sa:

 • fie un bun cunoscator al tuturor preparatelor culinare, inclusiv de cofetarie-patiserie, al bauturilor de orice fel;
 • sa aiba deprinderi temeinice de tehnica servirii;
 • sa cunoasca regulile de protocol;
 • sa-si însușeasca expresiile uzuale necesare meseriei în limbile de circulație internaționala.

Indemanarea ospatarului constă în rapiditate, spirit de observatie, atenție distributiva și atitudine corespunzatoare fata de consumatori.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Formular Inscriere

  Vezi Cursurile de Ospatar marca Horeca School active.

  Vezi cateva imagini de la cursul de ospatar

  Horeca Culinary School

  Spread the love