Horeca Kids

Horeca Kids

Cursurile pentru copii, Horeca Kids prezinta o programa in care cei mici pot sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa invete lucruri utile, intr-un mod distractiv. De la mic la mare,  avem nevoie de o dieta sanatoasa pentru o viata cat mai lunga.

“Esti ceea ce mananci” spune Ayurveda, o veche filozofie indiana. In acelasi sens faimosul gastronom francez Brillat-Savarina lansat dictonul

“Spune-mi ce mananci ca sa iti spun cine esti”.

Horeca Kids

De ce este important sa mancam sanatos? Horeca Kids este o experienaa culinara extrem de benefica pentru cei mici, prin asigurarea atelierelor de gatit, intr-un mediu sigur, care incurajeaza creativitatea și initiativa de a descoperi lucruri noi, cu un puternic accent pus pe importanta unei alimentatii sanatoase.

Classes Pricing:

Horeca Kids

Fiecare zi este o experienta noua, cu tematici si programe interesante, concentrate in directia de a imprieteni copii cu alimtentele, de a rezolva conflictele dintre parinti si copii, din jurul mesei, coroborate cu placerea de a gati și a manca, transformand preparatele culinare in experiente educative.

Formular Inscriere

    Vezi Cursurile pentru copii marca Horeca Culinary School active


    Vezi cateva imagini de la cursurile Horeca Kids

    Spread the love