Horeca Kids

Horeca Kids

Cursurile pentru copii, Horeca Kids prezinta o programa in care cei mici pot sa isi dezvolte creativitatea si totodata sa invete lucruri utile, intr-un mod distractiv. De la mic la mare,  avem nevoie de o dieta sanatoasa pentru o viata cat mai lunga.

“Esti ceea ce mananci” spune Ayurveda, o veche filozofie indiana. In acelasi sens faimosul gastronom francez Brillat-Savarina lansat dictonul

“Spune-mi ce mananci ca sa iti spun cine esti”.

Horeca Kids

De ce este important sa mancam sanatos? Horeca Kids este o experienaa culinara extrem de benefica pentru cei mici, prin asigurarea atelierelor de gatit, intr-un mediu sigur, care incurajeaza creativitatea și initiativa de a descoperi lucruri noi, cu un puternic accent pus pe importanta unei alimentatii sanatoase.

Classes Pricing:

Horeca Kids

Fiecare zi este o experienta noua, cu tematici si programe interesante, concentrate in directia de a imprieteni copii cu alimtentele, de a rezolva conflictele dintre parinti si copii, din jurul mesei, coroborate cu placerea de a gati și a manca, transformand preparatele culinare in experiente educative.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Formular Inscriere

    Vezi Cursurile pentru copii marca Horeca Culinary School active


    Vezi cateva imagini de la cursurile Horeca Kids

    Spread the love