Despre noi

DESPRE HORECA SCHOOL

Horeca Culinary School este o institutie de formare profesionala a tinerilor si a adultilor, bazata pe metode moderne de predare, intocmite dupa cele mai eficiente tehnici folosite in scolile din Europa, adaptate nevoilor si aspiratiilor individuale, in concordanta cu cerintele pietei. Suntem centrul de formare profesionala si orientare in cariera ce ofera de peste 10 ani cursuri de calificare si specializare in domeniul HoReCa, precum si traininguri menite sa intampine cerintele industriei ospitalitatii. Satisfacem nevoie de cunoastere si educatie printr-o curricula bine structurata. Oferim instrumentele necesare pentru a excela, prin cursuri atractive si traineri specializati la nivel international, cu experienta in domeniu. Misiunea noastra este formarea de profesionisti responsabili, care sa influenteze pozitiv dezvoltarea etica si durabila a industriei ospitalitatii.


Investe in tine si cariera ta! Te-ai gandit la drumul carierei tale? Ai identificat ce ti-ar placea sa faci? Esti gata sa investesti energie, zambete si multa munca? Horeca School iti vine in ajutor cu o gama variata de cursuri complexe de formare profesionala, ateliere gastronomice, masterclass-uri, workshop-uri de educatie alimentara. Ce ofera Horeca School si de ce sa alegi cursurile de formare profesionala? Intr-o lume tot mai alerta, intr-o piata concurentiala tot mai acerba, a fi format inseamna un pas inainte! Ne concentram pe valorificarea potentialului si incurajarea dezvoltarii aptitudinilor in coonformitate cu practicile si valorile profesionale aferente acestui domeniu.


horeca school
horeca school

Ce se intampla la Horeca School ? Este vorba de mai mult decat simple cursuri, in primul rand este un concept de formare profesionala a adultilor si tinerilor bazat pe metode moderne de predare. Sunt informatii, module si concepte folosite in tarile europene, propuse de Cristina van der Schaaf ca membru fondator al asociatiei. Acest segment ofera astazi o paleta larga de oportunitati profesionale. O certificare in domeniu poate deschide drumul catre  oportunitati variate. Mobilitatea fortei de munca pe teritoriul tarilor membre ale Uniunii Europene este una ridicata, astfel ca este impetuos necesar ca personalul calificat in diverse meserii sa dobandeasca aptitudini si competente pentru a-si mari sansa in gasirea unui loc de munca, nu doar in Romania, dar si in alte tari. Obtine si tu o diploma recunoscuta nu doar pe plan national, ci si in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Alege sa primesti informatia de la cei mai buni, sa inveti in locatii de cinci stele, cu echipamente moderne! Alege sa fii activ in piata muncii, alege Horeca School!


Pastry Classes

Trainers

Culinary Classes

Students


HorecaSchool

Spread the love